»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
192
...
Következő oldal

9159.
2008.03.26 08:24

Nem muszáj webhelyesnek :) lennie. Elég, ha egy olyan oldalra feltölti, ami erre lett kitalálva. Pl. kepfeltoltes.hu

Remélem összejön a rovat. 

9158.
2008.03.26 07:55

Köszi a választ CG-Sketchbook!

Sajnálom, hogy 1 halandó webhelytelen netező nem tud képet feltenni. Akartam egy kis adok-veszek rovatot ahova jó lett volna, kár.

Üdv

9157.
2008.03.26 06:54

Szia Wilson!

- A képbeillesztés egy az egyben a saját gépről nem lehetséges. A képet mindenképpen fel kell tölteniük a Netre, (vagy ha már fennt van) a feltöltött kép URL-jét kell bemásolniuk a szövegszerkesztő editorba, mint neked. A leírást ITT megtalálják.

- A modulok egyelőre random rendeződnek, de már kérték a Future topikban a változtatást a könnyebb kezeléshez, Superuser pedig rábolintott, tehát sínen van a dolog.

9156.
2008.03.25 22:42

Sziasztok szerkesztők!

Két kérdés: 1. A vendégkönyvbe (melyet én üzenőfalnak használok) a felhasználók hogy tudnak képet beilleszteni saját gépükről? mint ahogy be tudok én illszteni egyet a hirek mellé. 2. A modulkezelőbe mi szerint rendezi a progi a modulokat? Úgy értem pl az inaktív modulok ahányszor megnyitom a modulkezelőt annyiszor van össze-vissza. Jó lenne ha pl abc-be lenne. Nekem már vagy 25 van ott és ez csak több lesz. Lassan elég nehéz bármit megtalálni.

Kössz: wilsonmotorsport.gportal.hu

9155.
2008.03.25 21:42
köszönöm a segítséget. jó lett, mégegyszer ezer köszönet!

9154.
2008.03.25 19:42

Sziasztok!

Segitsetek légyszi!

A főoldalt szeretném középre a nyitóoldalon láthatóvá tenni,de sehogysem megy:(

Középre tettem,beállitottam nyitóoldalnak,mégis üres:(

A modulbeállitásnál melyik tipusba kell besorolni?

Nagyon fontos lenne a segitség....

9153.
2008.03.25 18:58
huh, nagyon megijesztettetek...

9152.
2008.03.25 18:35

Rendben.

Köszönöm válaszodat!

9151.
2008.03.25 17:53

Kedves superuserek ! 

Nekem a honlapommal semmi problémám nem volt, én ide - mármint a fórumra - nem tutam belépni, de ezt már magánban megírtam. Ez is a rendszerhiba következménye volt ?

Másik kérdésem: ugye most akciósan lehet portálokhoz jutni ? Azaz 50 kreditért 2 évig. Namost ezt én honnan is látom ? Mert befizettem az aktuális kreditet, de továbbra is csak 12 hónapot jelez vissza.

Harmadik kérdésem: valamilyen módon meg lehet-e nézni egy teljes portál HTML kódját ? Itt a teljesen van a hangsúly. 

Negyedik kérdésem: korábban volt egy kérdésem azzal kapcsolatban, hogy a szövegbe illesztett hiperhivatkozások sokkal kisebb betűkkel jelennek meg. Nagyon jó válaszokat kaptam, az ötleteket be is építettem, de a probléma ugyanaz maradt. Jelesül a betük továbbra is kicsik, csak most már, ha valaki feléjehúzza a kurzort, akkor nagyobb, vagy vastagbetüs lesz. A kérdésem tehát az, hogy lehet megoldani, hogy kurzor nélkül is ugyanakkora betűkből álljon egy hivatkozás, mint a környezete ?

A válaszokat előre is köszönöm: delta 

9150.
2008.03.25 17:20

Anett1988: Hűha, fogós, én úgy emlékszem, hogy a régi stílusok közül ez a kettő a fehér összesen. :S

tothnepjuli, bbboooccciii, Lukri75: Bocsánat, egy kisebb rendszerhiba miatt nem voltak elérhetők az oldalak, a hibát már elhárítottuk.

Joker25: Ha a képet bemásoltad valamelyik modulodba, akkor jelöld ki, és a szerkesztő eszköztáron kattints a hivatkozás beszúrása ikonra. Ott legfelülre írd be azt a címet, ahova szeretnéd, hogy a képre kattintva vigyen az oldal.

Elöző oldal
...
192
...
Következő oldal