Sziasztok !
Az alábbi bemásolt levelet tegnap küldtem (9 db-bal ezelőtt), de nem kaptam válaszokat. Háha azért, mert a sok tegnapi levéltől elsikkadt. Így bátorkodom újra feltenni a kérdéseket.
Üdv mindenkinek: delta
Kedves superuserek !
Nekem a honlapommal semmi problémám nem volt, én ide - mármint a fórumra - nem tutam belépni két napig, de ezt már magánban megírtam. Ez is a rendszerhiba következménye volt ?
Másik kérdésem: ugye most akciósan lehet portálokhoz jutni ? Azaz 50 kreditért 2 évig. Namost ezt én honnan is látom ? Mert befizettem az aktuális kreditet, de továbbra is csak 12 hónapot jelez vissza.
Harmadik kérdésem: valamilyen módon meg lehet-e nézni egy teljes portál HTML kódját ? Itt a teljesen van a hangsúly.
Negyedik kérdésem: korábban volt egy kérdésem azzal kapcsolatban, hogy a szövegbe illesztett hiperhivatkozások sokkal kisebb betűkkel jelennek meg. Nagyon jó válaszokat kaptam, az ötleteket be is építettem, de a probléma ugyanaz maradt. Jelesül a betük továbbra is kicsik, csak most már, ha valaki feléjehúzza a kurzort, akkor nagyobb, vagy vastagbetüs lesz. A kérdésem tehát az, hogy lehet megoldani, hogy kurzor nélkül is ugyanakkora betűkből álljon egy hivatkozás, mint a környezete ?
A válaszokat előre is köszönöm: delta