»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
191
...
Következő oldal

9169.
2008.03.28 19:41

Kedves Superuser !

Ígyjárás tipikus esete :( Nem is gondolkoztok olyan beállításon, amivel ezt meg lehet majd oldani, vagy egyáltalán nem is lehetséges ?

Van már másik nyűgöm is :) Új modult nem tudok fentebb hozni az oldalon, a legalsó beállítás marad, akárhogy csűröm-csavarom. Próbálkozzak később, hátha menni fog ? Hit counter lenne, legjobb az volna, ha az oldal alján középre tudnám beállítani, de erről tényleg fogalmam sincs, hogy lehetne megoldani.

Segítséged előre is köszönöm !

9168.
2008.03.28 15:02
Egy óriási fehér téglalap van helyette.
Nem nyomtam F5-öt.

9167.
2008.03.28 13:53

Diabla1979: Értem. A képeknél csak a címkébe írt szöveget jeleníti meg a képnézegető, a többit sajnos nem. :S

bbboooccciii: Nyomtál egy F5-öt utána? Mit tapasztalsz pontosan?

Batka: A modulkezelőben a képtárad ceruza ikonjára kattintva egyből láthatod a választókát.

9166.
2008.03.27 21:36

Pontosan melyik menüpontban kellene megtalálnom a diavetítés/hagyományos nézet közti választás opciót? Milyen infosáv? Sok képtár van, vagy lehet, hogy ezek igaziból alkönyvtárak, és az a bibi? Se bejelentkezve, se kijelentkezve nem találok ilyesmit, de biztos rossz helyen keresem. 
emargit.gportal.hu
köszi a segítséget.

9165.
2008.03.27 19:14

Van egy kis baj. Ez az új diavatítés nálam nem megy...pedig letöltöttem azt, ami fent az infó-szalagnál volt.

Mi lehet a baj? :S

9164.
2008.03.27 18:18
Superuser : A fő gondom ott van, hogy képtár alkönyvtárába szerkesztettem információkat, de a diavetítés módban ez csak üresen jelenik meg. Nincs esetleg valami olyan beállítás, ami ilyen esetben a szöveges tartalmat is megjeleníti ?

9163.
2008.03.27 11:16
Diabla1979: Külön nem lesz ilyen. Ha a képtár modulodban beállítod a képnézegetőt, akkor az alkönyvtárakat is láthatod, ha a képnézegetőben a mappás ikonra kattintasz. Ha nem szeretnéd, hogy mindegyik alkönyvtárad látszódjon, akkor ezeknek érdemes új képtárat létrehozni, és oda tölteni a képeket.

9162.
2008.03.26 21:29

Kedves Superuser !

Örömmel láttam, hogy diavetítés nézetben is megjeleníthetőek lesznek a képek a weboldalainkon. Lehet, hogy nem vagyok egyedül a kérdéssel, de lesz arra is lehetőség, hogy a képtár alkönyvtáraiban is beállíthassuk a diavetítés nézetet ?

Több olyan képtáram is van, melyekben alkönyvtárként több képtár is szerepel, sajnos nem tudom máshogy megszerkeszteni az oldalt.

Válaszod előre is köszönöm !

Diabla 

9161.
2008.03.26 17:00

delta4: Csak nyugi. Írtam neked emailt a belépéssel kapcsolatban. A 2 évet az extrák menüpontban láthatod: Következő kreditlevonás dátuma: 2010-03-27 A teljes portált html kódját már csak azért sem lehet megnézni, mert tiszta html, hanem php is, amit nem teszünk nyilvánossá. A linkméret problémát egy css kód okozta, amit a portálodra illesztettél. Mostantól úgy szerkessz, hogy szöveg -> színez + méretez -> hivatkoz és akkor jó lesz.

vanessa0713: Mi a portálod címe?

9160.
2008.03.26 11:53

Sziasztok !

Az alábbi bemásolt levelet tegnap küldtem (9 db-bal ezelőtt), de nem kaptam válaszokat. Háha azért, mert a sok tegnapi levéltől elsikkadt. Így bátorkodom újra feltenni a kérdéseket.

Üdv mindenkinek: delta 

Kedves superuserek ! 

Nekem a honlapommal semmi problémám nem volt, én ide - mármint a fórumra - nem tutam belépni két napig, de ezt már magánban megírtam. Ez is a rendszerhiba következménye volt ?

Másik kérdésem: ugye most akciósan lehet portálokhoz jutni ? Azaz 50 kreditért 2 évig. Namost ezt én honnan is látom ? Mert befizettem az aktuális kreditet, de továbbra is csak 12 hónapot jelez vissza.

Harmadik kérdésem: valamilyen módon meg lehet-e nézni egy teljes portál HTML kódját ? Itt a teljesen van a hangsúly. 

Negyedik kérdésem: korábban volt egy kérdésem azzal kapcsolatban, hogy a szövegbe illesztett hiperhivatkozások sokkal kisebb betűkkel jelennek meg. Nagyon jó válaszokat kaptam, az ötleteket be is építettem, de a probléma ugyanaz maradt. Jelesül a betük továbbra is kicsik, csak most már, ha valaki feléjehúzza a kurzort, akkor nagyobb, vagy vastagbetüs lesz. A kérdésem tehát az, hogy lehet megoldani, hogy kurzor nélkül is ugyanakkora betűkből álljon egy hivatkozás, mint a környezete ?

A válaszokat előre is köszönöm: delta

Elöző oldal
...
191
...
Következő oldal