»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
189
...
Következő oldal
 
2503.
2007.06.21 10:14
Köszönöm.
 
2502.
2007.06.21 10:11
Csibe-Babuci: Ha a portálod kreditegyenlege mínuszban van, akkor fel kell töltened ahhoz, hogy ne törlődjön. Ha nincs mínuszban, akkor nem kell kreditet vásárolnod, nem fog elveszni az oldal.
 
2501.
2007.06.20 18:52

Két dolog miatt jöttem:

1. Szeretném MEGKÖSZÖNNI, hogy elhárították a hibát, és igazán gyorsan. Már máskor is segítettetek, akkor még komolyabb volt a baj és csak az enyém, tehát nem közösségi probléma, mégis azonnal közbeléptetek, többször is váltottatok velem levelet, adtatok tanácsot, leellenőriztétek az oldalamat, hol lehet a hiba. Ezért is, és a lehetőségért is, hogy portalt szerkeszthetek, tulajdonképpen hozzáértés nélkül, HÁLÁS VAGYOK. Sokat jelent nekem, hogy így pihenhetek az elég nehéz és fárasztó munka után. Szóval még egyszer: KÖSZÖNÖM.

2. A kreditvásárlásról tudok, nem azt kérdeztem. Lehet, hogy félreértettem egy levelet: amikor egy másik oldalt nyitottam, kaptam egy olyan levelet, hogy ha fizetek .. creditet (az összegre már nem emlékszem), akkor nem vész el az oldalam, örökre megmaradhat. Hirtelen megijedtem, hogy van valami érvényességi idő, és egy oldal csak addig élhet, kivéve, ha ilyen külön szolgáltatást veszek. Eziránt érdeklődtem, van-e ilyen, és ha igen, akkor hogyan tudom befizetni. Ha ez a levél arról szólt, amit az oldal nyitásakor kell fizetni (creditfeltöltés) akkor bocsánat, hogy zavartam, azt tudom, hogy kell.

Még egyszer: köszönök mindent!   

//gportal.hu/portal/csibe-babuci    

 
2500.
2007.06.20 10:34

katibogar: Köszi, aranyos vagy, de a cuppot továbbítom a szerkesztőségnek, mert ők tették ki, nem én. :-)


Yulija: Sajnos tetszik - nem tetszik, ez a szabály, nem pártoljuk a sátánizmust.

 
2499.
2007.06.19 18:20

Jaj én nem panaszkodni akarok csak cupppppppp webmesternek mert kitette honlapom a főoldalra. LOVE WEBMESTER :D

//gportal.hu/portal/katibogar/

 
2498.
2007.06.19 14:48
Nem mintha zavarna, de: van egy olyan portáltipus, hogy 'vallás' ugyebár. Ott annyi ökörséget láttam, agymosó jehovák stb...de most nem ez a lényeg. A sátánizmus egy vallás. Nem értem, miért ne lehetne ilyen oldalt csinálni. Nem az a lényeg, hogy milyen vallás, sokan követik (még mielőtt valaki azt hinné, nem vagyok sátánista, csak nagy az igazságérzetem és ez igazságtalanság szerintem) és szerintem nekik is joguk lenne hogy létrehozhassanak maguknak saját oldalt, mint a jehovák pl.
 
2497.
2007.06.19 11:47
sta: Töröltem.
 
2496.
2007.06.18 22:45

Kedves Superuser!

Találtam egy honlapot, amin erotikus anyagok találhatóak pedig a weblap elvileg fiataloknak szól: www.gportal.hu/abszolut1

 
2495.
2007.06.18 11:51
HesztiaLestrange: Hm, én mondtam neki, hogy így okés.
 
2007.06.17 19:15
Szia superuser. Előre is elnézést hogy megint én zaklatlak, de nem tudok más megoldást. A szerzői jogoknál már írtam hogy másolják a honlapomat, illetve hogy a képtár honlapom linkét engedély nélkül felhasználják. Ti intézkedtetek is, le is szedte, de úgy tűnik félre értette a leveleteket és azt hiszi hogy még mindig törölni akarjátok. Ma berakot egy sírkövet a vendégkönyvembe, amit töröltem és az egyik látogatóm felháborodásában írt is neki. Véleményem szerint nagyon óvodás szint ez a sírkövezés, azt hittem a törléssel el tudom intézni én is. Csak hogy most írt is a vendégkönyvembe, és még neki áll feljebb. Tudom hogy a törléssel ez is megoldható lenne, de nincs időm állandóan törölgetni a hülyeségeit csak azért, mert nem értette meg, mi és miért történt, és hogy a honlapja attól még megmarad, ha a lopott dolgokat leszedi. Ezúton szeretnélek megkérni rá, hogy írj neki, hogy szálljon le rólam, és hogy a honlapja megmarad. Nem hinném, hogy rám hallgatna, és nem tartom magamat egy színvonalúnak vele, hogy visszaírogassak. Tudom rengeteg dolgotok van, de remélem egy rövid levél megírását magatokra tudjátok vállalni és hatni erre a szerencsétlenre. Köszönettel Hesztia Lestrange a zaklatóm: //lovagnevelde6.gportal.hu és a honlapom: //alkatraz.gportal.hu
 
Elöző oldal
...
189
...
Következő oldal