»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
189
...
Következő oldal

9189.
2008.04.03 00:49

Sziasztok!

Néhány saját készítésű, és más, nem illegális tartalmú videót szeretnék megmutatni az oldalamon. nem találom, hová lehetne betenni a videolejátszót, és a fájlokat. És a hogyanjára se jöttem rá. Kérlek, segítsetek! 

Előre is köszönöm!

Szem 

9188.
2008.04.02 15:17

ok, köszönöm

9187.
2008.04.02 11:31
newgoodd: azért ír ki annyit, mivel a kódban nem írtad át az oldal címet! A mi oldalunk címét át kell írnod a Te oldalad címével, ugyanis a kód annak az oldalnak mutatja a látogatottságát, amelynek címe szerepel benne. Nálunk járt a 19 látogató :)
A zenével kapcsolatban: 1 megánál kisebb zenét raktál fel, s megfelel az előírtaknak (formátum, elnevezés)?

9186.
2008.04.01 19:11

Hali!

Elnézést, hogy itt fárasztalak titeket :D de ebben még szerencsétlen vok :S A számlálós ügyben vmi nálam eléggé sántít. A kód megvan bemásoltam, és köszönöm, de ki i irta hogy: "19 látogató...", ez mind szép és jó, de a Mai látogatottság számláló pedig 15 -öt írt ki, várni kell amíg frissít vagy mi? A képes ügyt megoldottam, Köszönöm.

Egy újabb kérdés ::()

Háttérzene modult létre hoztam. Felakarok tölteni zenét a gépről , várok feljön utana OKozok aztan ninc sott semmi zene, ezt hogy tudnám kiküszöbölni hogy a zenét halljam? Betid a Zenét ott bekapcsoltam

9185.
2008.04.01 10:40

newgoodd: A kinagyított képek mindig az eredeti méretben fognak megjelenni, akkorában, amekkorában feltöltöd (kivéve az új diavetítés nézetben, mert ott ad nekik egy fix méretet, ami által élvezhetővé válik a képnézegetés). Ha azt szeretnéd, hogy a képek kis ikonok formájában jelenjenek meg, akkor kattints a képtárad szerkesztésére, és állítsd át normál nézetre. Számláló: ha a régit törlöd, akkor nem kezd majd előlről számolni. Az online felhasználók számát úgy is láthatod, ha beillesztesz az oldaladra egy ilyen kódot. Keresgélj a portállistán található portálépítés kategória oldalain ilyn kódot.

bbboooccciii: A státuszsorban futú szöveg kódjával akadt össze a diavetítés, ezt most letiltottam, láthatod a képtárat.

9184.
2008.04.01 10:36

newgoodd: nem kezdi előről a számlálást a számláló, ha törlöd és újra létrehozod. Amúgy ezt meg sem kell tenned, hisz nincs rajta újjítás (ha lenne szerintem automatikusan megtörténne), s a számláló valóban azokat mutatja, amiket felsoroltál. Azt hiszem superuser félreértette a kérdésed :P Ha arra vagy kíváncsi, hogy jelenleg hány látogató nézi épp a lapod, akkor egy kódot kell kiraknod, itt megtalálod: www.hd.vilaga.hu (Kódok > Nézettségmérő)

aniko-nails: nem macerásabb, ha fogsz egy lapot / füzetet, amiben mindig vezeted a beérkező szavazatokat. Mondjuk én mindent vezetek füzetbe, ami az oldalammal kapcsolatos, szerintem ez nem rossz ötlet, és átlátható :) nem a végén kell összesíteni, hanem folyamatosan írni a beérkezetett emailek alapján :)

9183.
2008.03.31 20:41
Kedves Adliz!
Köszönöm szépen a válaszodat! Igy akkor nem töröm magam, hogy keresgéljek a különböző kódok között... :) Az e-mailes szavazás összesítése kissé macerásabb, lehet hogy mégsem vágok bele :(
De azért köszönöm!

9182.
2008.03.31 20:26

Elnézést, az előző üzenetet még kiegészíteném:

Azért kérdezem inkább a számlálót mert ha újat akarok akkor törölni kell azt meg nem szeretném a Látogatottság miatt, ugye megértitek? köszi

9181.
2008.03.31 20:23

Hali még1szer.Portálom címe: www.gportal.hu/orultbringasok

A Képeket pedig a Jobb oldalon lévő Rólunk menüben fogod megtalálni :)

A számlálóval kapcsolatban:Már van 1 Számlálóm, de az is csak az: Összlátogatottság, átlag látogatottság, mai látogatottság, és a bejelentkezett felhasználókat mutatja.

Valami újítás lett rajt? az abaj ha a régit törlöm akkor újból kezdi a számlálást előröl igaz?

:(

9180.
2008.03.31 19:14
Nem lehet, hogy összeakad egy másik Flash-sel. Pl. az órámmal?

Elöző oldal
...
189
...
Következő oldal