Hello megint én.Azt hogy kell megcsinálni hogy a fejlécen legyen a menü?(fejlécesmenü)SEGITSETEK LÉCCI Elöre is thx
9194.
2008.04.03 14:04
Hello!SEGITDÉG!Ha valakki tud menüpont kodokat irja le nekem lécci vagyy vegyen fel msn-re cim:werbenu@hotmai.com (vagy hogy tudok saját menüpontott csinálni??)REMÉLEM ELÉG ÉRTHETÖ voltam honlapom www.cs-sreet.gportal.hu
Kachy: A cím ugyebár ez: //gportal.hu/portal/kachy-twister A G-Portál keresőjében megtalálható oldal, egyéb, tőlünk független keresők pedig csak egy bizonyos idő után fogják beindexelni, tehát egyből nem jelenik meg. Az oldal ettől függetlenül elérhető mások számára, csak a keresők még nem találták meg.
Tulajdonképpen a kedvencekben elmentve tutira hozza, az igazi gond az, hogy ha kézzel vésem be a keresőbe, (bármelyikbe) az a válasz, hogy ilyen cím a világon nincs. Tehát másnak sem elérhető. Köszi!
Kachy: Ez attól függ, hogy az adott kereső már beindexelte-e a portált. Ha igen, akkor ott lesz (nem biztos, hogy az elején), ha nem, akkor várni kell.
Sziasztok! Segítség!!! Na azért nem ekkora a baj, csak kezdőtöl egy naív kérdés. Ha valaki beüti keresőjében egy adott portál címét, lehozza-e közvetlenül, mert nekem ez nem igazán jött össze. Köszi a türelmet! Kachy