»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)
 
 
Elöző oldal
...
186
...
Következő oldal
 
174.
2004.04.13 22:40
Szia, Mentők!

Ez nem bug, hanem egy törvényszerűség. Ha hibás kódot alkalmazol, akkor széteshet az oldalad képe.
A G-Portállal készített oldalak, csakúgy, mint minden a neten, html formátumban jelennek meg a böngészők számára. Az más kérdés, hogy a rendszer motorja php, és a tartalom adatbázisban van tárolva. A kimenet, amit a böngésző megjelenít: html. Így aztán, ha hibás tag-ek vagy lezárások vannak valamelyik modulban, akkor az szépen széttúrhatja az oldalt. Ez ellen nincs orvosság szerver-oldalról, hiszen akkor egy rakás szükséges dolgot is tiltanunk kellene, amit sokan nehezményeznének. Az egyedüli orvosság, ha nem alkalmaz kódot, aki nem ért hozzá. Vagy legalábbis kellő óvatosággal használja. Mondjuk egy próba-portálon. Vagy legalább egy olyan modulban, amelyik nem látszik a főoldalon alapból, így aztán egy esetleges hiba esetén újra lehet tölteni az oldalt, majd a modulkezelőben le lehet tiltani a hibás tartalmú modult.

 
173.
2004.04.13 21:38
ma 19:30

Szia! A látogatottság mesterséges növelése tiltott a G-Portálon! Kérünk, hagyd abba! Amennyiben folytatod, kénytelenek leszünk törölni portálod a TOPortál listájából!

Üdv: Admin


Én nem növelek semmilyen látogatottságot.

 
172.
2004.04.13 20:00

Megoldódott a probléma, köszönöm a gyors segítséget.

Azonban szeretném kérni az Admint, valamilyen formában, legalább körülbelülre tegye közzé azokat a formázási, vagy programozási eljárásokat, amiket nem javasolt alkalmazni, hogy a közeljövőben ne akasszuk ki a rendszert...

Illetve még egy kérdés, ki tudják-e küszöbölni ezt a bugot, és ha igen, várhatóan mikorra?

üdv, és mégegyszer kösz

 
171.
2004.04.13 18:32

Ja azért elmondom pontosan hol okozhattam a hibát, ne nagyon kelljen keresni...

A bal oldal Kezdőlap panelében írtam egy ezek szerinte nem kívánt Style sheet formázási parancsot... az után tűnt el minden...

Kérlek titeket, holnapig segítsetek megoldani a problémámat, mert nagy szar van a palacsintában...

Előre is köszönöm!!!

 
170.
2004.04.13 18:21

Na remek! :( Most olvastam bele először ebbe a topicba, eddig semmi problémám nem volt, de asszem most velem is kib..ott ez a javascriptes izé...

Nem tudtam, hogy kiakasztja a rendszert, és az editorban megpróbáltam alkalmazni egy html <STYLE> formázást, amitől asszem a ti szavaitokal élve elszállt a portál.
(Nem is igazán hiszem, hogy ez javascript tag lenne, de tény, hogy ez után tűnt el minden...)

Ezúton is kérem az admint, hogy segítsen, már írtam neki egy mailt, de mégegyszer a cím: www.gportal.hu/mentok (bár ez elsőre is látható a nickből).

Nagyon fontos lenne, nem magán oldal, hanem az OMSZ számára egy próba verziós teszt portál, amennyiben beválik, ezt szándékozunk majd használni, de most jól megborult a cucc :/

Ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy ez a bug pontosan milyen szerkesztéseknél jön elő? illetve hogy vajon ki lesz-e javítva a közeljövőben?

 
2004.04.13 10:44

 

Engem pedig ma reggel egy olyan csúnya-büdös fószer szúrt ki magának a boltban, hogy először csak pislogtam, utána már azt sem mertem. Durva volt nagyon . Ha keselyű lennék, 2 napig tartana, mire rárepülnék :))) Győztem leterelni.oh mein gott! Inkább legközelebb tsesződjön el a portálom.

//Megnyugtatásul közlöm, hogy már szóltam az érdekedben//

 
168.
2004.04.12 23:43

Sziasztok!

Elszállt az oldalam és csak most olvastam bele ebbe a forumba. Remélem nem késő azt hiszem velem is a "Javascript killer" végzett. Segítsetek rajtam mert eltünt a lapom közepe és jobb oldala! Ígérem soha többet!!!!! Rengeteg munkám van a lapban, nem szeretném ha elveszne. 

sanya //sanya.gportal.hu

 

 
167.
2004.04.12 16:58
Ezer hála hogy megcsináltátok az oldalam:)
 
2004.04.09 13:49

  jóóóvanna elírtam: firing squad-ot akartam írni //aliasz kivégzőosztag :))//

3 csendes megjegyzésem lenne a J.scriptekkel kapcsolatban:

- Ne csináljátok, mert csak eltosszátok a portálotokat, ettől idegesek lesztek, az Admin meg se*gbe durrant titeket, és egy ilyen eseménysorozat után hiába pengeti a damilt az álomtündér, nem tudtok  elaludni éccaka, csak forgolódtok majd az ágyban. :)

- Ha már csináljátok, mert hát ugye minek ugatok én bele, ne egyből a főoldalra rakjátok, hanem próba címszó alatt bigyesszétek be a baloldali menübe, onnan ki lehet törölni, ha valami gixi van.

-Ha az első 2 variációt lazán vettétek és s*zar van a palacsintában, ami annyit tesz, hogy elszállt a portál, az Admin kijavítja, mert mindenkinek jár még egy esély, de csak egy, másodszorra már a lelki terror is kevés lenne, hogy kijavítson bármit is. :))))

// Nem vagyok nagy spiller Netikett témában, úgyis mondhatnám génselejtesre sikerültem, így a "Kérlek" szó megint kimaradt pár helyről, még mielőtt valaki szóvá tenné:)//

 
165.
2004.04.09 12:25
és mi az a antisqad?
 
Elöző oldal
...
186
...
Következő oldal