»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
181
...
Következő oldal

9269.
2008.04.23 11:15

-HAC-bbeni93: Mi a portálod címe?

Cshunjang: Általában beillesztett css kód szokott bezavarni.

hyall: Ha ingyenes, akkor a G-PorTÁR modul nem fog megjelenni.

9268.
2008.04.22 20:50
hyall: gondolom arra értette, hogy 3 havi, vagy évente fizetéses-e az oldalad. Vagyis ha szeretnéd, hogy legyen gporTÁR modulod, akkor ahhoz átkell váltani, ilyen fizetésesre. Az ingyenesnél nem jelenik meg.

9267.
2008.04.22 20:09

Hali Superuser. Hogy érted hogy Előfizetéses-e :) hát nekem azt írja , hogy a jelenlegi: Ingyenes, mert ...

azta  G-PorTár modult hol találom?

Köszi

Bye 

9266.
2008.04.22 19:01
Cshunhjang: szia. az okot nem tudom. :S de azt igen hogy mit tehetnél =D a linkelt szöveg után rakj egy szóközt, és úgy változtasd a méretét :P nekem beszokott jönni :D

9265.
2008.04.22 17:01

Hello!

Lenne egy kérdésem: Miért van az, hogy amikor egy szót belinkelek kisebb méretű, mint szerkesztés közben? Hogy lehetne nagyobb méretűre csinálni?

9264.
2008.04.22 14:30

Helo!

Azt szeretném kérdezni hogy letöröltem a régi chatet ujraraktam de nem olyan mint a régi:(.Szoval régen az ablakban amik az üzenetek megjelennek ilyen világoskék volt,ami a stilushoz illett.Mostmeg ilyen irritáló fehér színű.Ráadásul az üzeneteket sem jeleniti meg közbe amit elküldök

köszi előre is 

2008.04.21 15:45

Kadv. Superuser!

Köszi hogy megnézted.sokat kisérleteztem és rájöttem hogy az mp3 formátumú zene nem akad. Bármelyik mid formátum hibásan szól, majd megnézetem szakival.

Ha valaki tudna ajánlani mp3 form,letölthető filmzenét, megköszömöm. 

9262.
2008.04.21 14:51

szleburdwesti: Nálunk teljesen jól hallani a zenét, a gépeddel lesz a gond.

cuki93: Amikor beilleszted a képet, elég ennyit írnod az img rész után, hogy /portal/portálod/image stb., tehát az elejét nyugodtan levághatod. Mi a portálod címe? Megnézem a háttérzenét.

Nola-szerk: Mi a portálod címe?

ruskavivien: Írj egy emailt a webmester@gportal.hu címre a neveddel és a jelszavaddal, ezután töröljük a regisztrációd.

bbboooccciii: Ezt nem engedhetem sajnos.

wowrkill: Ha előfizetéses az oldalad (az extrákban láthatod), akkor hozz létre egy G-PorTÁR modult, és oda feltöltheted a videót.

lillayorkija: Diavetítésben nem lehet letölteni a képeket. Ha automatikus az oldalad szélessége, akkor a látogatók monitorjához igazodik a portál, 1024x768-as felbontásnál nagyobbra nem érdemes tenni.

tynus12: Úgy látom, azóta ügyesen megoldottad.

9261.
2008.04.21 13:58

Üdv mindenkinek!

Kérdésem,ha diavetítő módban van a képtáram letöltdető-e róla kép?

Hogy praktikus beállítani az oldalam széleségét,ha autonatikusra állítom, akkor  a látogatók monitorjához igazodik? Köszi  Lilla

9260.
2008.04.21 11:43

Üdv! Newgoodd vagyok, csak nem tudtam belépni vmiért. Kérdés:

Hogyan tudok feltölteni Videót a portálomra, a SAját gépemről, a nélkül  h  felrakjam vmelyik Honlapra.

Lécc Help 

Elöző oldal
...
181
...
Következő oldal