»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
177
...
Következő oldal

264.
2004.06.03 13:45

Kedves dracanea, köszönöm a segítséget, valóban van egyfajta sorrendbeállítási lehetőség a linkkezelésnél, ezt használom is, tehát nem ez a kérdés.

A gondom igazából az, hogy az egyes linkek egyik menüből másikba helyezésekor nem fut le a beállítás, hanem kijön egy figyelmeztető ablak.

Köszönöm a segítő szándékot!

263.
2004.06.03 13:41

Kedves Siege,

gondolom mint témaindító, egyben webmaster is, kérem nézze már meg a 260-as felvetésemet, hogy én tévedek-e valamiben vagy programhiba van, de továbbra is elveszti a bevezető blokkot a cikk, ha cikksorozat módban szerkesztek bele. Részletes leírása a 260-as hozzászólásban. Fontos lenne az időrend miatt.

Köszi!

262.
2004.06.03 11:36
Szia, a második kérdésednél valami olyasmi van, hogy ha azonos sorszámú több link, akkor ezeket automatikusan abc-be rakja, ha más a sorszám, akkor meg abban a sorrendben. De ez sajna csak a linkeknél van így.

261.
2004.06.03 11:33

Oguz, köszi a választ, de bevallom, nem értem, mire gondolsz.

Ugyanez az átlinkelés másik portálomon, ahol a linkhivatkozás "Egyszerű"-re vonatkozik, jó.

Tehát csak akkor nem jó, ha Hírek-cikkek-re akarom irányítani, mégpedig arra az oldalra, ahol egymás alatt vannak a cikkek. Lehet, hogy csak rossz helyen nyomkodom a jobbgombot?

260.
2004.06.03 00:02

Tisztelt Szerkesztők!

Nagyon sok örömet szerzett nekem ez a remek portálépítő program, valóságos ópium. Köszönöm.

Két apróság tűnt fel nekem a használat közben. Az egyik, hogy amikor a cikk szerkesztésben vagyok, nézetváltáskor el szokott veszni a bevezető rész vagy nevezzük lead-nek, s nem is lehet visszapótolni, mert nem jelenik meg a szerkesztőablak. A szövegtörzzsel nincs baj, az korrektül tűri a módosításokat. Ez a bug csakis a "cikksorozat" nézetbeállításban végzett szerkesztések után jelentkezik. Újabb normál nézetbeállítás után megint engedi a program, hogy a bevezetőablakba szöveget helyezzek el, így viszont el kell tekintenem attól a lehetőségtől, hogy a cikkeket tetszőleges sorrendbe tegyem. Ez utóbbi nekem fontos lenne, mert a feltöltés ideje és az írások keletkezésének ideje nem mindig esik egybe.

A másik apróság, hogy néha a linkmodulok szerkesztésénél, amikor egy linket besorolok egy menü alá, a véglegesítésnél kiírja, hogy csak 1-999 számot lehet megadni. Hol, miért, mihez - ezt nem nagyon értem, pedig biztos van értelme. Mindenesetre nem engedi a menübe sorolást, bár egy újabb bejelentkezés után menni szokott, vagy olyan esetben, ha a linket eleve úgy határozom meg, hogy már az "Új link felvétele" pillanatában besorolom egy menüpontba, és nem utólag akarom áthelyezni egyikből a másikba.

Üdv: natalien

gfoto.gportal.hu

259.
2004.06.02 13:42

ez most nem tudom hogy bug-eé?

vajh mért van az  a számlálóban, hogy a jelenlegi látogatók száma mindíg 0?

ezt több oldalon is néztem már!

258.
2004.06.02 09:20
Rejtély. Próbáld meg más opcióval. Úgy értem, ne az "új ablakban"-t választva.

257.
2004.06.01 08:41

Szia Oguz,

konkrét: //gportal.hu/allatkert1

Hírek modulban: Medvék

Link: ormányosmedve  , ha erre ráklikkelsz, akkor nem jön be a "Medvék" .

256.
2004.05.31 22:13
Lehetne egy kicsit precízebben leírni a problémát?

255.
2004.05.31 20:03

Sziasztok:)

Egy menü alá beraktam hírek-cikkek modulokat. Egy másik menüpontban ezekre linkelnék (a hírek-cikkekben egér jobbgomb, forrás) - de nem műxik!

Hogy kell akkor???

Elöző oldal
...
177
...
Következő oldal