Hali! Az elöbbi kérdést vegyétek SEmmisnek. már találtam jobb megoldást. Ahelyett teszek fel egy másik kérdést :) Lehet hogy béna kérdés de én akkor sem tudom :'(
Szóval van 1 kép. és azt hogy tudnám megcsinalni hogy a Honlapom nyíljon meg nekik ha rákattintanak a képre? LÉCCI Segítsetek, tényleg enm tudom :(
Létre hozoma Háttérzene modult. De nincs semmilyen olyan normális zeném amely 1MB lenne. Honnan tudnék zenét betenni? Próbáltma hogy tömörítem ugy se engedi :D
Azt hogyan lehet elérni, hogy mondjuk a Google keresőben is elöl legyen az oldalam linkje? Lehet , hogy itt is az a baj, hogy még nagyon új az oldal? Köszi
Sziasztok! az a problémám, hogy bármelyik keresőben, bármilyen kulcsszóval rá szeretnék keresni a portálomra, semmire sem hozza be. Mit csináltam rosszul? Rossz valamelyik beállításom? orangel1
9314.
2008.05.02 15:05
Hello!
Segitséget kérnék!
Azt szeretném megtudni hogy mivel lehet igazán szép dizájnt késziteni az oldalra? És hogy ha van olyan progi akkor annak a magyar nyelvű váktozatát hol tudom letölteni?? Sokan mondják a Paint Shop Prot vagy a Phtoshop de egyiknek sem tlálom a magyar váktozatát! Ha te tudod honan lehet letölteni lécci ird le a linkjét!
Sziasztok! Segítséget kérnék.Az lenne a kérdésem,hogy fel lehet -e tenni powerPoint -ot,pl egy katalógust szeretnék így betenni a weboldalamra.Lehetséges??Ha igen akkor hogyan???