»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
175
...
Következő oldal

2004.06.11 17:35

Szia Dracaena!

Sajna sz*ar van a palacsintában, mert én hozzá tudtam szólni a fórumodhoz :(..Az Expolered egyébként jól működik? Esetleg probálkozz egy cookie-k törlésével, registry pucolással, vírusírtással.

2004.06.11 17:27

Szió JJJJ!

A lényeg az, hogy más felhasználónevet szeretnél? ;)

Sajnos a fejlécben nem tudsz a portálod neve mellé képet rakni, csak fölé. Esetleg az lenne még a megoldás, ha legyártanál egy bannert, és abban lenne a portál neve + a kép.

Írtad, hogy volt olyan kép, amit nem tudtál feltölteni. A file nevében nem volt ékezetes betű?

282.
2004.06.11 08:11

Szia, köszi a választ:)

Odáig eljutok, hogy Téma megnevezése, de itt vége. Egyszer már sikerült új hozzászólást is beszerkesztenem, de nem tudok továbblépni, és hozzáírni semmit, és gondolom, más sem. Megnéznéd? //gportal.hu/bombi  jobb oldalon Fórumok menüből az ITT. Már 3 téma is van, de nem műxik.

281.
2004.06.10 19:19
Nem tudok rájönni, hogy miért fogadja az egyik képet, a másikat meg nem. A haszn. útm.-ban sem találtam.

280.
2004.06.10 19:15
A fejlécben azt szeretném, ha a felirat nem a logó-kép alá csusszanna, hanem mellé.

279.
2004.06.10 19:05

Szia!

Kösz a választ!

A haszn. útm.ban ez olvasható:

A loginod egy max. 32 karakter hosszú felhasználó-azonosító név. .... Ha nem adsz meg becenevet a "Személyes adatlapon", akkor például a fórum-hozzászólásoknál csak ez jelenik meg.

Ez arra enged következtetni, hogy ha megadok becenevet (megtettem), akkor az jelenik meg. (?)

2004.06.10 11:26

Szia Dracaena!

//Egy kis guba nekem is jól jönne ;) //

- A fórum létrehozását végigjátszottam ma reggel működött, lehet, hogy kihagysz egy lépést:

Új fórum indítása => új téma indítása => Téma megnevezés => új hozzászólás

- A hírdetést passzolom egyelőre, majd megkérdezem az Admint

2004.06.10 11:11

Szia JJJJ!

- a megjelenő neved az azonosítód, de szerintem erre te is rájöttél már...

- Furcsa, hogy végig engedett a regisztráción, ha már van egy ilyen oldal, de ha már van egy ilyen, sajna neked kell egy másikat csinálni.

276.
2004.06.10 10:06
És miért nem a becenevem jelenik meg a fejem felett? És

275.
2004.06.10 10:03
HELP! Nem tudom létrehozni a portálomat. Már az elején elakadtam. A haszn. útm. mintájára beírtam a kívánt webcímet, és megnyomtam a "Létrehozás" gombot. Aztán mentem volna kialakítani, beírtam a webcímet, de ott nem az én kialakítatlan portálom jelent meg, hanem egy már kész portál ugyanezzel a címmel. Mit tegyek???

Elöző oldal
...
175
...
Következő oldal