»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
174
...
Következő oldal

2004.06.14 20:48

//Kicsit túlspiráztad, de egy strigulát a pozitív hozzáállás falra mindenképp megér. :)//

293.
2004.06.14 20:20

Nagyon szépen köszönöm a gyors és hatékony hibaelhárítást!!!

Kissé túlreagáltam a dolgot, most már bánom, azt hittem, fújhatom az egész tartalmat.

A webmesternek: Amit kitettél azoldalra kis üzit, :-))) remélem nem haragszol, ha eltávolítom. Kárpótláskléppen bneteszem ide, ok?

Tehát:

Padawan ígéri: Nem illesztek be többé olyat a modulomba, amiről nem tudom, hogyan működik. Ja, és ha mégis próbálkozom, akkor nam oldalra teszem a modult, hogy ha mégis rosszul sikerül, azért még be tudjak lépni, és törölni. UFF, én beszéltem.

Még valami: nem piszkálom a webmestert, mert tudom, hogy sok dolga van.

Mégegyszer köszönöm!

292.
2004.06.14 19:29
Hát ja, igazad van, bocsi. Minden esetre mail ment.

291.
2004.06.14 19:27

De, a második "üzid" már olyan hangnemű volt, amit nem tudunk itt elfogadni. Az, hogy saját magad tönkretetted az oldalad, még nem ok arra, hogy velünk légy ingerült.

Rendben, az e-mailed után megpróbálunk segíteni, amint időnk engedi. Ne feledd, hogy már több, mint 15.000 felhasználónk van, és közülük mindenki úgy érzi, hogy neki van a legfontosabb a dolga!

290.
2004.06.14 19:24
Küldöm a mailt, remélem tudtok segíteni...

289.
2004.06.14 19:23

Nem hinném, hogy az első két üzim olyan hangnemben íródot volna, hogy azért a teljes érdektelenséget érdemeljem. A másik, hogy kicsit sok melóm van abban az oldalban, hogy kicsit ideges lehessek. Nem veletek szemben, ez jogos, de szerintem egy kicsit meg lehet érteni engem is.

288.
2004.06.14 19:19
Te fiú! Így hamar eléred, hogy ne segítsünk....

Milyen hangot használsz te? Nem hiszem, hogy rászolgáltunk volna. Azért töröltem innen a soraidat, mert nem ide valók. Ha ilyen jellegű kérésed van, ami ugye nem közérdekű, akkor küldj egy mailt a webmester@gportal.hu-ra.

Még valami: ez egy ingyenes szolgáltatás, itt nem követelőzhetsz.

287.
2004.06.14 19:16
MIVAN, MODERÁLNI TUDSZ, SEGÍTENI NEM??????????????????????????????

286.
2004.06.12 11:55

Hali, Zsembecske!

:) Nem szeretnék más felhasználónevet, mert nem szeretném minden belépésnél bepötyögni, hogy pl. "Tamás bátya" (főleg nem "batya"), a "jjjj" sokkal hamarabb megvan :) De máshol jó volna, ha az általam választott név jelenne meg. Bár, ha csak a fórumon használódik ez a "jjjj" azt még éppen túlélem.

Én ékezetes file-neveket szoktam adni. A magyar nyelvet ékezetestül szeretem. :)

285.
2004.06.11 23:05

Szia, a palacsinta rendben van :)))

Ahogy a fórumomra irtad, télleg én klikkelgettem rossz oldalra.

És persze nem regisztráltként próbálkoztam, márpedig a fórum reghez kötött.

De a beírásaid nélkül erre nem jöttem volna rá, úgyhogy millió köszi.

Amit meg törölni kellett, azt töröltem. :)

Elöző oldal
...
174
...
Következő oldal