Icob84: Nekem is háttérzeneproblémám van (lásd előző hozzászólásom) de szeretnék adni egy tanácsot: A gportal alapfunkciója a háttérzene, ám ennek hatalmas hátránya hogy max 1MB ot lehet feltölteni, és csak bizonyos kiterjesztésűeket. Nos régebben én is azzal próbálkoztam, nekem sem jött össze. Azóta egy, szerintem sokkal jobb bár még mindig nem tökéletes megoldást találtam:
http://www.radioblogclub.com/
Az "Enter artist name or song title" mezőbe írd be pl az előadó nevét, majd Search. Ha van ilyen, akkor alul megjelenik egy lista, válaszd ki azt a számot, amelyiket ki szeretnéd rakni az oldaladra (kattints a play gombra). Jobb oldalon megjelenik az Instuctions doboz alatt a lejátszó, alatta pedig a színek, amikkel testreszabhatod, s egy görgetős dobozban a kód, amit oldaladon egy egyszerű modulba kell elhelyezned.
Ezt egy másik oldalról másoltam, nekem bevált, bár a problémám még mindig ugyanaz, hogyminden frissitésnél leáll!
witch-forever: ez fenn van a gportalon a segítség menüpontban, de azért kimásolom, íme:
G-Kreditet emelt díjas SMS-ben vásárolhatsz, a visszakapott feltöltő kódot az Extrák menüpontban érvényesítheted. Kövesd az alábbi lépéseket!
- Küldd el SMS-ben a GKR szót az alábbi telefonszámok valamelyikére, attól függően, hány kredittel szeretnéd egyenleged növelni:
06-91/333-346 --> az SMS ára 175 Ft + ÁFA = 210 Ft --> 20 kredit
06-91/334-038 --> az SMS ára 250 Ft + ÁFA = 300 Ft --> 30 kredit
06-91/336-064 --> az SMS ára 400 Ft + ÁFA = 480 Ft --> 55 kredit
06-91/338-380 --> az SMS ára 750 Ft + ÁFA = 900 Ft --> 112 kredit
- Ezután egy nyolc betűs kódot kapsz vissza SMS-ben.
- Lépj be a portálodra, és kattints a Vezérlő (Root) menüben lévő Extrák menüpontra.
- Találsz ott egy "Kreditfeltöltés" mezőt, ahová gondosan másold be ezt a kódot.
- Kattints a Feltölt gombra, és máris feltöltötted a vásárolt krediteket.