Sziasztok. Jó lenne a kategóriák besorolásánál egy kis "felső" kontroll. Pl. az Állatok kategória tele van virtuális neveldékkel, amelyek inkább a Játék kategóriába valók, viszont "remekül" elveszik az első helyeket a valódi állatos és állatvédő oldalaktól.
Ezenkívül vagy a "Növények" kategóriát kellene bevezetni, vagy az "Állatok" helyett "Élővilág" lenne a logikus.
A korábbi 6 lépéses programom módosult, valamennyi pont helyére a Káromkodás lépett. Csak épp megoldást nem tudok.
Úgy tűnik, örök érvényűt alkottam a //gportal.hu/bombi oldalon, amely innentől nem módosítható, viszont még csak 5 megánál tartok, a többi 35-öt meg tehetem a székem alá, hogy ne billegjen. :(
ha a rally.gportal.hu cimen nézem az oldalam akkor azt irja ki, amit szeretnék. Ha viszont a www.rallyzone.hu cimről nézem, akkor hibás a <title> </title> tag.
szerintem gyorsan írj egy mailt a portál-üzemeltetőknek, mert ezt itt a fórumon mi úgysem tudjuk megoldani. Én is jártam így, és nagyon gyorsan segítettek.
Olyan problémám lenne hogy már többször átirtam a honlap nevét a régiről az ujra, és az átirásnál mindig az uj jelenik meg, de viszont a <title> </title> tagek közt a régi marad igy a böngésző ablak tetején is a régi irodik ki.
Az oldalamon van egy olyan rész ahová beillesztettem egy képet (megitélésem szerint). A kép nem is volt kép hanem valami másként jelenitette meg. Az egész honlapot is = tönkre tette. Nem tudok semmit se csinálni rajta de megnézni se . Ha valaki segitene azt megköszönném.