»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
160
...
Következő oldal

2004.10.23 14:24
nálam is ez a baj és most én sem tudok másolni de még nem jöttem rá mi lehet a baj...:=(((

433.
2004.10.22 21:10
Melyik programmal lehet animációtkat csinálni?

2004.10.22 13:04

Szia Zoo!

Az alábbi kódot kell beillesztened egy egyszerű modulba, persze változtatásokkal, ezeket pirossal jelöltem:

- a http:// gedeon. hu helyett annak az oldalnak az elérési útvonalát kell beírni, amit be szeretnél hívni a frame-be

és a szélességgel ill. a magassággal is játszani kell egy kicsit a saját szájízed szerint, minden más marad, idézőjelek is.

Kipróbáltam, működik a G-portálon, úgyhogy hajrá te! :))

<iframe src="http://gedeon.hu/" width="160" height="300" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

431.
2004.10.21 14:37

Zsembecske!

Ez igazán jó hír, most már csak azt kellene tudnom, hogy hogyan... :) Gondolom egyszerű modul... De ide mit kell(ene) írnom?

Aztán most már nem zaklatlak tovább :)

2004.10.19 19:29

Szia Zooli!

Tudsz Iframe-t berakni, hiszen a G-portál chat modulja is az.

429.
2004.10.19 01:45

Sziasztok! Eddig (lekopogom!) nem csináltam semmi bakit a portálomon, (vagyis egy rakásnyit, de roppant bölcsen ki is tudtam javítani a hibát), de gondom mégis van: próbáltam elsajátítani egy pár dolgot a //gportal.hu/portal/csinaldmagad

portálról, vagyis próbáltam volna, de pl. amikor rákattintok a JOBBEGÉRTILT menüre, egyszerűen a gportal főoldalára dob ki és ez nem csak ennél az egy menüpontnál fordult elő, kipróbáltam párat. Én csinálok vmit rosszul, vagy valami hiba van?

2004.10.18 22:10
jajj Helloka! valaki segitsem:( oldalamra felraktam akartam rakni valamit és beirtam a kódot hozzá,majdan valahogy eltünt sokminden az oldalrol..csak a bal oldalt lehet látni,de nem lehet a menüpontokat megnyitni.hogyan lehet visszaállitani?vagy letörölni? mert seemit nem lehet vele csinálni.. valaki segitsen! Köszi

427.
2004.10.18 16:56
Köszönöm a gyors és kimerítő választ. Bosszúból létrehoztam egy oldalt, ahol csak rss szolgáltatók által megjelenített hírek vannak. :) De ha már ennyire szóbaelegyedtünk, tudok én olyat, hogy iframe?

2004.10.17 16:12

Üdvözlet!

Be akartam tenn iegy flash buttont, de az oldal elszállt! a belépés menü sem jelenk meg, a menüpontok megmaradtak, de nem lehet megnyitni! ISZONYÚÚ!!! mit csináljak???

425.
2004.10.17 14:15

Hello!

Segítsetek miért nem tudom a Csináld magad oldalról kimásolni a script kódokat?Mindenhonnan mindent tudok másolni,innen semmit.kÖSZI!!!

Elöző oldal
...
160
...
Következő oldal