»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
159
...
Következő oldal

9489.
2008.06.25 19:53
szasztok!Segítséget szeretnék kérni.Szeretnél képet feltölteni az oldalamra, de nem tudok.Légyszi segítsen valaki.

9488.
2008.06.25 18:02

Szia Superuser!

Az honlapomhoz kapcsolodó képküldőt készítettem. Most ha rálinkelek kilép a honlapomról. Szeretném hogy egyik modulomban jelenjen meg. Megoldható ez?

Köszi: Tné Juli

9487.
2008.06.25 15:45

Te--tom: Ilyet nem lehet egyelőre készíteni a G-Portálon. Annyit tudok javasolni, hogy készíts egy cikklistát, ahol felsorolod a cikkek címét, ezeket linkeled az adott cikkre, hogy egyből megtalálja a látogató. Ha egyszerűbben szeretnéd megoldani, akkor a hírek/cikkek modul beállításánál a modulkezelőben jelöld be a cikksorozat opciót, így csak a cikkek címét fogják először látni a látogatók.

banjulianna: Egyszerűbb, ha a menüpontokat áthelyezed egyszerű modulba, melybe képet is illeszthetsz. Ezt az alábbi módszerrel teheted meg: 1. Hozz létre a modulkezelőben egy egyszerű modult, majd a szövegmegjelenítős részébe írd be a menüpont címét, és kattints az eszköztáron a Hivatkozás beillesztése (régi szerkesztpben a kapocs alakú) ikonra. Ide kell írni azt a címet, amit a modulkezelőben az adott menüpont neve melletti kapocs alakú ikonra kattintva látsz. Így belinkelted a menüpontot. 2. Kép beszúrásához először töltsd fel a beszúrni kívánt képet a modulkezelőben létrehozott képtáradba. Jobb klikk, tulajdonságoknál láthatod a kép url címét, amit az előző egyszerű modulod eszköztárán a Kép beszúrása ikonra kattintva kell beírni. Ha linkelhetővé szeretnéd tenni a képet, ugyanaz az eljárás, mint az első pontban írt menüpont linkelésénél.

Juji12: Sajnos nem tudom mi okozhatta a gondot, mert nekem sem tűnik túl hosszúnak a modul forráskódja, annak ellenére, hogy azért vannak benne felesleges kódok. :S

9486.
2008.06.25 13:46
Nem az volt a baj, hogy túl sok minden volt a moldulba, mert alatta nem volt semmi. Máskor több napi friss is ottt szokott lenni és mégis mindet megjeleníti.

9485.
2008.06.25 13:06

Sziasztok! biztos le van már írva csak nem tudom az összes hozzászólást végigbogarászni.. hogyan tudok a MENÜ részbe (oldalra) kicsi "ízelítő" fényképet beilleszteni? akár élő (vagyis linkként működő, ami az adott albumcímet helyettesítené), akár nem élő kép odavarázsolása is érdekelne.

//banjulianna.gportal.hu

előre is köszi!

9484.
2008.06.25 13:01

Hali!

Lenne egy kicsit fontos kérdésem.

Lehet valahogy a honlapomra egy keresőt csinalni? pl van több száz cikk( ez csak egy feltételezés) a Hírek Cikkek modulomban és hogy szegény látogatómnak nekeljen végig nézni az egészet hogy holvan az amit keres, hanem beírja a Cikk nevét és akkor ott lesz neki egyből?

Nagyon fontos lenne :S

Köszönöm!

By! 

9483.
2008.06.24 16:05
Juji12: A doboz aljára írtad a frisst? Tehát levágta, amit írtál, vagy az egész doboz eltűnt, amikor szerkesztetted?

9482.
2008.06.24 13:23
De azért örülnék ha megnéznéd, mert nem először fordíult ez elő :S

9481.
2008.06.24 13:22

jujilapja.gportal.hu. A főoldalt. De vhogy sikerült megcsinálnom. Bár nem ezt a szövegdobozt használtam.

9480.
2008.06.24 09:19

RomanGyula: //ute99.gportal.hu -> itt átváltottam neked egy másik stílusra, hogy lásd a hátteret. A lilában sehogysem fog megjelenni az általad feltöltött háttér.

potions: Grat :)

Juji12: Mi a portálod címe, és melyik modulodat szerkesztetted?

Elöző oldal
...
159
...
Következő oldal