»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
157
...
Következő oldal

9509.
2008.07.02 17:44

Adri0803: Javítottam, de legközelebb te is megteheted itt: //brunya.gportal.hu/hiba

aranybubu86: Az oldal tetejére ugrást egy javascript kóddal tudod megoldani, a csoportrendezést pedig menük létrehozásával. A menük létrehozásáról itt olvashatsz:
//fooldal.gportal.hu/object.b5e18694-0238-4670-a657-92bb9407f7b1.ivy
Kódokért nézelődj a portállistán található portálépítés kategória oldalain.

9508.
2008.07.01 21:08
lenne egy kérésem: a www.brunya.gportal.hu-ra tettem egy fejléckódot és most nem tudok belépni szal az lenne a kérésem h a kódot lécci tegyétek középre! *.*

9507.
2008.07.01 10:35

Szia!

Érdeklődni szeretnék, hogyan lehet megoldani, hogy a lap aljáról a tetejére ugorjon egy oldal tetejére felirattal. Én a horgonyra gonoltam, de nem találom az ikonját. Illetve a modulokat lehet valahogyan csoportba vagy mappába rendezni?

Üdvözlettel: Aranybubu

9506.
2008.06.30 17:48
Köszönöm!

9505.
2008.06.30 17:26

antigonee: Most is van ilyen, ha az adminisztrációs adataiddal lépsz be a portálodra, az extrákban találsz legalul egy olyan szolgáltatást, hogy adminisztrációs jog adása/elvétele.

banjulianna: Jólvan, a telepítés elutasítása egyébként működik, ha nem működött nálad, azt valamilyen helyi hiba okozhatta.

vacika001: Sajnos minden oldalon akadnak ilyen "jóindulatú" emberek, ezért ha nem akarod folyton törölni a hozzászólásokat, akkor egy időre mindenképpen állítsd regisztráltra a modult. Sajnos a jelenlegi gportálos chatnél nem lehet törölni a hozzászólásokat, viszont más chateknél ezekszerint rendszeresen kellene, amit szintén tele tud szórni az illető.

szalayreka: 1. Hozz létre egy egyszerű modult, és írd bele a menüpontok címét. Ezután jelöld ki az egyik címet, és kattints az eszköztáron a hivatkozás beillesztése ikonra. Oda kell írni azt az url címet, amit a modulkezelőben az adott modul melletti kapocs alakú ikonra kattintva látsz. Ugyanígy kell linkelni a többi menüpontot is, majd oké, és kész is.
2. A horgonnyal dokumentumon belül linkelhetsz, bár ez szerintem még nem nagyon működik itt a szerkesztőben. A linkek címét vagy úgy adhatod meg, ha leírod a szöveget, és linkelsz rá, vagy egy másik módon, ha a hivatkozás beszúrásánál a megjelenítés fülön beírod a címet (így ha a kurzort a link fölé viszed, ez a cím fog megjelenni).

9504.
2008.06.30 12:06

Sziasztok!

Ha emlékezetem nem csal mintha korábban lett volna olyan, hogy egy felhasználónak megadhattam az admin jogot. Most nem találok ilyet. Rosszul emlékszem? Van valamilyen mód admin jogot adni egy felhasználónak.

9503.
2008.06.30 08:44
(már megoldódott a nyavajám, ráleltem, átállítottam mindent "hagyományos"-ra :))

9502.
2008.06.29 21:44
Közben beszereltem a CBox-ot...sajna a maszkolás ellen ez sem nyújt védelmet :(

9501.
2008.06.29 15:38

Sziasztok!

Egy kellemetlen alak írkál a társalgómba, de sajna onnan nem lehet törölni a hozzászólásokat. Beállíthatnám a "csak regisztráltaknak" módot, de ezzel felesleges terhet rónék azokra, akik időnként beírnak és akiket amúgy szívesen látok.

Nincs megoldás, törölni bizonyos hsz-okat a chatből?

Vagy esetleg beépíteni az oldalba egy olyan chat-et, ahol ez megtehető??

Ha bárkinek építő ötlete van, nagyon megköszönném...elkelne a féregirtás a lapomon ;)

9500.
2008.06.29 15:00

újabb nyavajám lett: mióta az általad leírt módon újracsináltam az oldalt, az itthoni gépen mindig a silverlight-telepítés jelenik meg, az albumaim helyett. nade a munkahelyin nem. és ráadásul az itthonin régen (a változtatás előtt) ki tudtam küszöbölni a letöltést. de most nem megy. hiába x-elem ki a silverlight ablakot, semmi nem történik :(

mit kell tennem? nem akarom telepíteni.. és eddig nem is volt kötelező.

köszi : )

Elöző oldal
...
157
...
Következő oldal