|
|
Bugok minden mennyiségben |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)
|
|
|
|
|
|
... 153 ... |
|
|
rendben.Meggyőztél.
üdv
haladó
|
|
|
|
|
|
Köszönöm,már jó az oldal :)
|
|
|
|
|
|
Helló!
Amikor megnyitom az oldalamat,nem jön más be,csak a bal oldali menü.Ez miért van?Mit csináljak vele?
Kérlek segitsetek!
Előre is köszönöm!
|
|
|
|
|
|
Kedves Haladó!
Ha egy sima frissítés után kidob a portálod, akkor valami zűr van a gépeden, ez nem üzemszerű.
Próbálom pontosítani: a belépésed érvényessége a legutóbbi műveletedtől számított fél óráig tart. Tehát ha folyamatosan dolgozol az oldaladon, gond nélkül bent kell lenned akárhány órán át is.
A Gy.I.K.-ban ugyan elolvashattad erre a választ, de ide is leírom: az Explorer sajnos nem különíti el elég jól az egyes weboldalakat. Tehát előfordulhat, hogy miközben be vagy lépve a saját portálodon, és elnavigálsz másvalaki portáljára, a böngésző ott is érvényesíteni akarja a loginodat, persze ez lehetetlen, hiszen oda nem érvényes. Így kidob. Ha visszamész ezután a sajátodra, persze újra be kell lépned. Ez így van, nincs mit tenni, ez nem a G-Portálon múlik.
Nem tervezünk egyenlőre megkülönböztetett belépési formát, minden portál egységes procedúra alapján működik. Úgy tűnik, azért a nagyon-nagy többségnek így is megfelel :-) Reméljük, te is rátalálsz a működés mikéntjére.
Üdv: Admin
|
|
|
|
|
|
azt,hogy egynapos visszatérés után újra be kell jelenkezni,azt csak a szélsőségek miatt írtam.Nem kell mindjárt kiragadni a példáim közűl,a legszélsőségesebb esetet.Azt azért írtam,mert nem tudom az idevágó szakszavakat,és valami példát szerettem volna írni,amivel tudatom a problémám.Laikus laikus példát tud csak írni.Viszont az,hogy fél óra után,levág az automata,nameg,hogy egy egyszerű frissités gomnyomás után,újra be kell jelentkezni,ez nálam elég sok bosszúságot okoz.Nem tudom,felfogja e kedves admin,hogy mit jelent az a szó,hogy bosszúság.Bár gondolom sejti,mikor pl.egy felhasználója,ahelyett,hogy csöndben bosszankodna,ezt meg meri osztani önökkel.Komoly weboldalakon,teszem azt,a freemail-on,az önök problémáját egy egyszerű dologgal oldották meg--ha kijelentkezés nélkűl akarok elmenni,előre ugrik egy kis balakban a figyelmeztetés,hogy nem jelenkezett ki,és hogy ezekután szeretne e kijelntkezni.A másik az,hogy vagyok olyan szerencsés,és én itthonról netezek,nem netkávézóból,és egymagam használom a netet.Ergo:nekem nem kellene ilyen védelem,nekem az állandó engedélyezés praktikusabb lenne.Ehez kapcsolódna a következő kérdésem.Az nem oldaható meg,hogy nálam ne dolgozzon az automata kijelenkezés?Vagy ezt csak úgy tudnák megcsinálni,hogy ez mindenkire érvényes lenne,külön külön oldalakat nem tudnak beállítani?
A másik az,hogy én nem is sűrgettem önöket a válaszadásba,visszanéztem,nincs erre semmilyen utaló szó---elvégre mindenkinek van más elfoglaltsága munkája,miegyebek.-érthető.
A harmadik az,ami már nem önöknek szól,hanem a többi kedves játékosnak!E hozzászólás,mint ahogy az elöbbiek sem,nem Pánikkeltés célját szólgálják.Kérem mindenki örzze meg nyugalmát.Csupán vettem a bátorságot,és mertem valamit kritizálni,ami az én szemszögemből nem jó.
ezekután is maradok tiszteletteljes,és összeségébe nagyon elégedett felhasználójuk
haladó
|
|
|
|
|
|
Kedves Haladó!
Elhiszem, hogy kellemetlen neked ez a dolog, de ne csinálj ebből ekkora pánikot! A többi 160 ezer felhasználó szinte kivétel nélkül jól tudja használni a G-Portált, nem dobálja ki a rendszer magától.
Az, ha egy oldalra visszatérsz egy nap után, és főleg egy gépújraindítás után, és beenged login nélkül, nem jó, hanem egyenesen veszélyes! Gondold csak el: egy internetkávézóban belépsz a portálodra. Ezt-azt variálsz rajta. Majd szépen hazamész. Tréfás kedvű követező netező rámegy a portálodra, és azt csinál ott, amit akar. Ez jó, szerinted?
Ahhoz, hogy betonstabilan mindig bentmaradj egy bejelentkezés után, még akkor is, ha közben elnavigálsz onnan, mindenféle fájlokat kell bemásolnia a portálnak a gépedre. Ez nagyon sok usernél nincs is megengedve, de nem is támogatjuk mi sem. Tehát itt egyszerűen megnyitott sessionok vannak, amelyek inaktivitás esetén fél óra múlva elavulnak. Ha dolgozol a lapodon, ez nem okoz problémát. Ha meg otthagyod, jobb, ha nem sokáig marad nyitva.
Inkább egy hozzád hasonló ideges user, aki nem akar újra bejelentkezni, mint sok-sok csalódott, akinek illetéktelenek belenyúltak a portáljába. Még így is előfordul néhanapján, hogy azok, akik Kilépés gomb nélkül hagyják ott az oldalukat suliban, netcaféban, vagy csak a családi közös gépen, felháborodottan reklamálnak, hogy valaki "feltörte" a portáljukat. Pedig csak nem voltak elég óvatosak.
Épp írni akartam a levélküldőről is, de úgy látszik megelőztek :-)
Azért nekünk is hétvége van, ilyenkor kicsit több türelmet kérünk ám.
Üdv: Admin
|
|
|
|
|
|
szuper!
köszi---hát nem hiába,játékost csak egy másik játékos ért meg.
közben még egy helyen rábukkantam a kűldő nevére.A citromail-on a forrás gomb megnyomásánál látni.
és mégegyszer kösz
|
|
|
|
|
|
Haladó, a küldő címe nekem sem jelenik meg, de ha a "válasz" gombra kattintok akkor a címzetthez beírja.
Jen
|
|
|
|
|
|
|
|
míg írtam üzenetet ide,megint kidobott---üzenet ment a világűrbe!!!!!
megpróbálom megismételni!megpróbálok gyorsabban gépelni,mert kűlönben megint újra be kell jelentkeznem!
Sok helyen vagyok regisztrált játékos,de ilyet,mint amit a gyik állít,sehol nem találkoztam.Nyugodtan barangólhatok bárhol,ha visszamegyek,nem kell újra bejelntkeznem!Annyit frissítek,amennyit akarok,nem kell újra bejelntkeznem!Ha kikapcsolom a gépet,másnap pedig be,és máglátogatom az elöbb említett oldalak valamelyikét,nem kell újra bejelenkeznem!
ez nem expoler hiba!mert akkor ez a probléma mindenütt így jelenkezne,de ez csak itt van a gportálon.
(a biztonság miatt kimásolom az itt leírtakat,mert valószínű már megint újra be kell jelenkeznem!)
|
|
|
|
|
|
... 153 ... |
|
|
|