»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
152
...
Következő oldal

9559.
2008.07.23 11:11

Sziasztok!

Most nyílt portálunkhoz (Agyhalál Productions) szeretnék segítséget kérni. Nos, ugyebár mi rajzfilm parodizálással (is) foglalkozunk, de attól félünk, hogy nem lesz elég hely a videóinknak (az egyik előzetesünk is 3 MEGA!!) és, mivel nem vagyunk mijomosok, ezért azt szeretném kérdezni, hogy szabálysértésnek számít-e (vagy egyáltalán lehetséges-e) a videóinkat belinkelni egy nagy médialejátszó oldalhoz (pl.: YouTube, Videoplayer), és azon keresztül elérhetővé tenni?

NATGYON NAGY SEGÍTSÉG LENNE! KÖSZI!

9558.
2008.07.23 00:11

Kedves superuser,

köszi a múltkori válaszért.

Most újabb kérdés (megint féregirtással kapcs.):

regisztrálttá tettem a vendégkönyv modult. Ennek ellenére olyan is be tud írni, aki nem felhasználó (vagy én nem látom..?). Hogy lehet ez?

Köszi

Vacika

9557.
2008.07.22 17:15

9556.
2008.07.22 13:51
sziasztok.
én azt szeretném tuni, hogy milyen kóddal lehet azt megcsinálni, hogy a dőlt betű pölö kék, a félkövér zöld és az aláhúzott mondjuk... piros? :D
aki tudja, az esetleg írja meg mailben IS [princess@minimail.hu] és ide IS. előre is köszi.
goldbeetle|sugarsweet-world.try

9555.
2008.07.21 10:32

Merec: Legfeljebb a portálodon keresztül, olvasgasg itt a segítségeket:
//fooldal.gportal.hu/object.e26a1a9a-37db-44a2-b7ad-a0cf8948bec9.ivy

petikecia: Hozz létre egy egyszerű modult, kattints a szerkesztésénél a forráskód ikonra, és oda illeszd be a videó kódját, majd OK. Így meg fog jelenni a videó.

MaxiZenemix: Azért nem találod az oldalt a keresőben, mert még friss a portálod. Ha türelmes, egy idő után fent lesz, csak az oldalak beindexelése idő. :)

linia: Javítottam a kódot.

9554.
2008.07.20 19:57

Segítsetek portálépítéssel kapcsolatban!

Hol lehet képeket,zenét,stb-t feltölteni a szerverre?

:?

Köszi!!!

9553.
2008.07.20 16:28

szasztok azt szeretném kérdezni hogy az oldalamra szeretnék feltölteni videót a videoplayer-ről ott azt irják hogy a beillesztési címet másoljam át.... De ezután nem tudom hogy hova rakjam és hogyan a portálomon hogy olyan legyen hogy megnyitom és meglehet nézn a videót!

Lécci válaszoljatok... köszi szépen...... Toni

9552.
2008.07.20 16:11

Sziasztok! Néhány napja alkottam meg honlapomat a gportal segítségével, viszont a keresőben (google) nem adja ki a nevemet, portálom címét, csak, ha a teljes hivatkozást begépelem.

Nem tudjátok, miért van ez így?

Üdv.: maxizenemix.gportal.hu ////// maxizenemix 

9551.
2008.07.20 13:47

szasztok azt szeretném kérdezni hogy az oldalamra szeretnék feltölteni videót a videoplayer-ről ott azt irják hogy a beillesztési címet másoljam át.... De ezután nem tudom hogy hova rakjam és hogyan a portálomon hogy olyan legyen hogy megnyitom és meglehet nézn a videót!

Lécci válaszoljatok... köszi szépen...... Toni

9550.
2008.07.20 07:00

linia: itt törölheted a modult:
http://portálod.gportal.hu/hiba A portálod szó helyére írd be a portálod címét!
Amúgy, azért nem tudsz bejelentkezni, mert, ha a fejlécmenünek a kerete nagyobb, mint, amit a fejlécre szánsz anyag (menü, menüpontok, stb.), akkor a modul leokézása után ez a keret rálóg a fejléc alatt lévő moduljaidra, és ezért nem tudsz velük mit kezdeni. Tehát, legközelebb ha csinálod a fejlécmenüt, akkor figyelj arra, hogy az a keret (doboz), amiben a tartalmad kerül, akkora legyen, mint a benne lévő tartalom, ne legyen nagyobb, mert akkor ismét rálóghat a moduljaidra.

Elöző oldal
...
152
...
Következő oldal