»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
152
...
Következő oldal

514.
2004.12.04 13:38
Dagibaba: Már megint sikerült valamit elrontanod? :-)

Pedig mondtuk, hogy mindig egy olyan modulban próbáld ki először az új scripteket, ami NEM FŐOLDALI. Tehát nem oldalt van, hanem középen, és nincs főoldalnak jelölve a Beállítások menüben. Ha ezt tennéd, ilyenkor simán meg tudnád tenni, amit Haladó is javasolt, és vissza tudnád állítani a rendet.

Ja, hogy egyedül is sikerült? Gratula!.

513.
2004.12.04 13:36
Köszönöm a segitséget! Már jó :)

512.
2004.12.04 13:32

sajnálom,vakon csak ennyi ötletet tudtam adni.
pedig tuti,hog az eggyik modulod rossz,de mivel én nem látom mi a helyzet,nincs több ötletem.

meg kell várnod valamelyik admint.

511.
2004.12.04 13:19
Csak az a baj,hogy a modulokat sem tudom inaktiv állapotba tenni,mert középre sem jön be semmi :(

510.
2004.12.04 13:12
asszem vonj vissza egypár modúlt,amit most raktál ki a honlapodra.vond vissza inaktív(középre)állapotba.
kezd el eggyesével,és rájössz melyik modulod rossz.na--abban a modúlban lesz a bibi,hogy mi,azt nem tudom,de lehet egy rossz script is,meg lehet egy összvissza keresztbe kasúl hivatkozás is.

509.
2004.12.04 12:55

Helló!

Csak a baloldali menü jelenik meg az oldalamon!

Kérlek segitsetek!

Előre is köszönöm!

2004.12.03 17:10
 Szia Markline!

- Túl nagy a file amit fel akarsz tölteni, és nem várod ki a végét, hogy feltöltődjön

[+] Gedeon.hu
[
+] Őrangyalok.hu
[+] G-Portál tutorok

507.
2004.12.01 21:43

Tisztelt adminok, op-k ill. segitőkész emberek.

Lenne egy nagy problémám. Nagyon sok ember használ gportálos oldalain Flashbuttons.com-os animált gombokat. Többek közt én is. Ezzel csak egy problémám van : Ha be vagyok jelentkezve, és rákattintok egy ilyen flashbuttons-os gombra, behozza az oldalt, amire beallítottam, de kijelentkezett állapotban. Ezt hogysan tudnám kiküszöbölni? Mert például eléggé kellemetlen, hogyha a Fórumba akarok irni, de nem tudok oda eljutni, mert kijelentkezett állapotban nem tudok irni (tegyük fel, hogy egy látogato vagyok).

Segitsen valaki! (ide is, de email-ben is jo: okaar@hotmail.com )

506.
2004.12.01 19:40
Nem tudok feltölteni az oldalamra, pedig nincs még tele!Amikor feltöteném, kijön, hogy a lap nem jeleníthető meg!:( Miért van ez?Pedig már többször restartoltam!!!

505.
2004.12.01 17:37
Amikor itt a //gportal.hu -n nézegettem a Portálok listája -át és beléptem megnézni hogy hol jár pontosan az oldalam nem jött be semmi B-( . Én versenyzek haverokkal nem tudom megnézni hol járok! HELP!!!!!!!!!!

Elöző oldal
...
152
...
Következő oldal