|
|
Portálépítés |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ügyes! Látom vannak ötleteid.
Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.
|
|
|
|
|
|
... 149 ... |
|
|
Sziasztok! Segítséget kérek! Hogyan tudom megoldani a portálomon azt, hogy illetéktelenek ne tudják lementeni onnan a számomra becses képeket??? Akár fejlécről van szó, akár a modulokon megjelentetett képekről. Van-e lehetőség a g-portálon ilyen védelemre???
|
|
|
|
|
|
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: ha megváltoztatom az oldal nevét (tehát az xy.gp-nél xy-ról yx-re változtatom), akkor mi lesz a tartalommal ami az eredeti oldalon van? És ha a régi címet használom mi lesz? Előre is köszi
|
|
|
|
|
|
Szia Superuser! SOS:beillesztettem 1 bal egyszerű modulba a következő kódot: <body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false"> Tökéletesen működik: semmit nem lehet kijelölni amig a modul aktív. Viszont ha belépek ezen modulom szerkesztőjébe és megnyomom a Forráskód gombot akkor a fenti kód nem látszik. Egyszerűen nincs meg, mégis műküdik. Ez szerinted hogy lehet és hogy tudnám esetleg törölni, ha nincs is ott? Kössz előre is: WilsonCap
|
|
|
|
|
|
Köszönöm a választ. Hol tudnék utánanézni, hogy pontosan mit jelent a tartalmi limit, sorok számát vagy karaktert és mennyit, illetve hogy van-e limit a létrehozható modulok /esetleg almodulok/ számát illetően is?
Köszi:
Fortune Brana
|
|
|
|
|
|
fortune-brana: Igen, vagy tartalmi limit, tehát ha levágta a tartalom végét, akkor érdemes egy újabb modult elkezdeni. tothnepjuli: A képtár a legújabb szolgálati közleményben leírtak alapján automatikusan diavetítés nézetre lett állítva azokon a portálokon, ahol nem választott a tulajdonos a hagyományos és a diavetítés nézet között. A Silverlight telepítésének elutasításával (a galériában megjelenő telepítő jobb felső sarkában lévő x-re kattintva) a régi képmegjelenítő jelenik meg a látogató számára a portálon. Ha ez nem működik, akkor helyi hibáról lehet szó. Amennyiben szeretnéd visszaállítani a régi galérianézetet, úgy ezt a képtár szerkesztésénél megteheted: kattints a képtár szerkesztésére, és a legördülő menüben válaszd a hagyományos megjelenést.
|
|
|
|
|
|
Tisztelt Superuser!
Segítségre lenne szükségem. Van valami határ, hogy egy menűponton belül hány sor, vagy hány karakter lehet? Feltöltöttem a Versek almenüpontot, és mikor hozzá akartam tenni még egy verset, egyszerűen levágta a korábbi vers közepétől, sőt, most kevesebb van benne, mint korábban. Nem értem, mi a probléma, 300 Mb tárhelyből van még szabad 298 Mb, miért nem enged be abba a menübe. Sok-sok apró menüpontot csináljak, vagy mit?????
Köszönöm:
Fortune Brana
|
|
|
|
|
|
Szia Superuzer! Látogatóim, /konkrétan kettő az ország két végletében/ panaszkodtak hogy nem tudják megnézni a fotó galériám mert a gépük kéri hogy töltsék le a Silverlighs képnézegető programot. Mi az oka hogy ezt kéri a gépük? Üdvözlettel: Juli, Ceredo kennel
|
|
|
|
|
|
kozt: Ha itt nem érted, miről írnak neked, néz szét pár portálépitös oldalon :) Pl. www.nevek.gportal.hu vagy www.lidodesign.gportal.hu vagy még az utolsó, a www.aranymeli.gportal.hu .. Ezen a 3 oldalon megtalálod a G-Portál és a kódok rejtelmeit :).
|
|
|
|
|
|
Szia!
Én is megpróbáltam url-lel berakni képet, de sehogy sem sikerült. Viszont ha beilleszted a saját képtáradba, és ott (rákattintás után, hogy nagyobban hozza fel) egyszerűen kijelölöd és Ctrl+C-vel átmásolod, aztán a szövegszerkesztő üzemmódban beilleszted Ctrl+V-vel, akkor (legnagyobb meglepetésemre) működik a dolog. A kép elhelyezése a szöveg mellett, illetve a jobbra-balra zárása kicsit macerás, de space-ekkel és némi türelemmel azt is meg lehet oldani, elég könnyen.
Remélem, sikerült segítenem:
Fortune-Brana
|
|
|
|
|
|
kozt: A regisztrációt és a bejelentkezést nem lehet megváltoztatni. Véglegesítés nincs, max előfizetés. Ha éves díjcsomagot választottál, és feltöltesz rá 50 kreditet, akkor az akciónk értelmében nem egy évre, hanem kettőre fizetsz elő, így csak 2 év múlva szükséges az újabb kreditfeltöltés. Képet úgy tudsz beszúrni, hogy az eszköztáron (egyszerű modul szerkesztésében ugyebár) rákattintasz a kép beszúrása ikonra. Az első sorba beírod a kép url címét. Ezt jobb egér gomb / tulajdonságoknál láthatod. Ha a gépedről szeretnél képet beszúrni, akkor előtte töltsd fel a képtár modulodba. gupi62: Ezekszerint mégsem. Írd le légyszíves, hogy hol láthatom a beszúrt kódot.
|
|
|
|
|
|
... 149 ... |
|
|
|