»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
148
...
Következő oldal

9599.
2008.08.07 09:26
másodszor pedig szeretnék írni magamról pár szót a főmenüben de nem találok olyan modul típust amiben ezt megtehetném. ti mit ajánlotok? harmadszor, ez lehet a gép vagy a netem hibája de irtam pár sort egy anime szereplőiről de a kép amit hozzá tetem nem jelenik meg csak aza kis X-es ablakocska, a kép a gépemrő egy saját mappából van lehet hogy az a baja hogy nm a netről van ki linkelve, nem tudom, de nagy szükségem van a segítségre. mondtam hogy zokni vagyok hozzá

9598.
2008.08.07 09:24

henko3: Mi a portálod címe?

Nami-chan: Ha a hírek/cikkek modul beállítására kattintasz a modulkezelőben, és cikksorozatra állítod, akkor utána a modulra kattintva sorrendezheted a cikkeket. Azt is jelöld be előtte, hogy megtartsa a sorrendet, így miután kiveszed a cikksorozatból a pipát, olyan sorrendben fognak megjelenni a cikkek, amilyet beállítottál.

9597.
2008.08.07 09:16

sziasztok,

a problémám az hogy teljesen zokni vanyok az ilyesmikhez, na jo tudom ezen nem lehet segíteni, de van pár tök egyszerü kérdésem amire szerintem rajtam kívül mindenki tudja a választ. Anny i nagyszerü portált találtam már és annyi ötletet adot, de nekem valahogy sose jön össze. először is a főoldalt a Hírek/Cikkek típusra állítotam ez mind szép és jó de ha új cikket irok az első mindig eggyel lejjebb megy, viszont én szeretnék egy üdvözlő szöveget írni ami mindig a laptetején marad és nem cikként jelenik meg. légyszi segitsen valaki.

9596.
2008.08.06 17:18

Superuser!
Köszönöm a választ.:(

9595.
2008.08.06 12:43

Megtudná valaki mondani, hogy mit tegyek akkor ha a szövegmegjelenítőben nem tudom kiválasztani az FCk editor-t csak a kódnézetet?????

9594.
2008.08.06 09:15

azila: Csak a receptet nem fogod tudni kinyomtatni továbbra sem, legfeljebb a teljes oldalt, ehhez pedig a böngészőn a nyomtatás ikonra kell kattintani.

Juji12: Akkor át kell nevezned a linket utólag, feltéve, ha benne van a régi portálcímed.

9593.
2008.08.05 19:54

Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, hogy hol találok valami olyasmi programot, amit feltehetnék az oldalamra és arra kattintva ki lehetne nyomtatni csak a receptet. Már többször felmerült ez az igény, de nem tudom hol van ilyen és hogy lehetne feltenni. (Nyomtatóbarát verzió.)

Előre is köszönöm.

//azila.gportal.hu

9592.
2008.08.05 17:53

Köszi!
Azt még megtudnád nekem mondani, hogy ha belinkelsz egy modult ami a oldalon van és megváltoztatod az oldal nevét, akkor a linkkel mi történik?

9591.
2008.08.04 19:09
Köszönöm szépen a választ, ez is valami! :)))

9590.
2008.08.04 11:45

fortune-brana: modul és almodul limit nincs, tehát bármennyit létrehozhatsz. A tartalmi limitet nem tudom hirtelen, viszont sokat nem ér a szám, ugyanis előfordulhat, hogy a forráskód hosszabb, mint maga a tartalom, ezért vágja le a tartalom végét, tehát kiszámolni nem nagyon lehet, legfeljebb kitapasztalni.

WilsonCap: Igen, vannak ilyen kódok, ezt úgy lehet törölni, hogy rámentesz vagy törlöd a modult.

Juji12: Ha megváltoztatod a portálod címét, akkor a tartalom megmarad, csak a cím változik, a régi pedig törlődik.

rime: Nem nagyon van lehetőség ilyesmire sehol sem. Kijelölésgátló vagy jobb klikk tiltó kódot feltehetsz az oldalra, de aki másolni akar, úgyis kijátssza.

Elöző oldal
...
148
...
Következő oldal