»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
145
...
Következő oldal

9629.
2008.08.19 22:40
Sziasztok, még lenne 1 kérdésem. Azt szeretném kérdezni, hogy vki tud 1 gportalos disegn szerkesztő programot

9628.
2008.08.19 13:49
hello van 1 kis gond. Az a helyzet hogy a videoplayer.hu-n a videóknál van olyan, hogy beillesztés és ott 1 szöveg namármost én azt bemásoltam a gportálos oldalamba(www.animefunclub.gportal.hu)ra a linkekhez mert azt akartam hogy rögtön az oldalon legyen a videoplayer és ne 1 új oldalba nyissa meg. és az a gond most hogy belépek a felhasználóval meg a jelszóval és amikor tölrölni akarom a linkkezelésnél a billesztett szöveget 1szerűen kidob és késsz tehát ujra írhatom be a felhasználót és a jelszót és nemtudom törölni... meg mindenért kidob ha bármire megyek a menüben vagy akármi. Ja me g vmi bővitményt akar letölteni a bögésző de nem találja és nemtudok mit csinálni az oldalt se tom szerkezteni semmi. Légyszives segítsetek!

9627.
2008.08.19 13:08
Uhh, kösz szépen! :)

9626.
2008.08.19 13:02
fox93: Ha a videót szeretnéd te is beágyazni az oldaladba, akkor a videó melletti embed kezdetű kódot illeszd az egyszerű modulod forráskódjába.

9625.
2008.08.19 12:44
Helló mindenki! Volna 1 kérdésem a honlapszerkesztéssel kapcsolatban. Sok gportalos oldalon láttam már hogy ha beraknak egy linket pl. youtube-osat akk. a videó az ő honlapján egy kis lejátszóablakban jelenik meg. Na most én már olvastam olyat h a link beillesztésénél kell beállítani hogy _self vagy _parent meg hasonlók, de akármelyiket választom ki nálam mindig beadja az egész oldalt mint általában egy linkre lépésnél. Ha valaki tudja h miért van ez az lécci szóljon mert naon kéne a segítség. Előre is köszi :)

9624.
2008.08.18 08:14

barbali96: Onnan sehogy. Dobj egy e-mailt a webmester@gportal.hu címre, és meglátjuk, mit tehetünk.

nyar94: Igen-igen, én is tapasztaltam, úgyhogy utánajárunk.

9623.
2008.08.16 09:10
Sziastzok.Erdélyben élekés szeretnék egy gportálos oldit, de nem tudom, hogy innen Erdélyből hogyan lehet fizetni.Nagyon megköszönném, ha segítenétek.

9622.
2008.08.16 09:02
Hmm.. Nami-chan: az egy Hírek/Cikkek modul, nemde? S a cikk címe lett az az URL, amit mutatsz. No, amikor rámész az Új cikkre, és bejön ez a 3 rész: Cím, bevezető, törzs, akkor itt a Címhez a Cikked címét, azaz nevét kell megadni, nem URL-t. A bevezetőhöz jön egy rövid leírás, arról, amiről a cikk szól, a törzshöz pedig maga a tartalom rész jön.
Nekem úgy tűnik, hogy ez a problémád, hivatkozást pedig nem kell rakni, mert, ha leokézod a cikket, alap rajta lesz az irományodnak a hivatkozása, ez a lényege a Hírek/Cikkek modulnak =)
Mellesleg portálépítős oldalon ez le van írva részletesen, képpel illusztrálva:
www.hd.vilaga.hu (Segítség > GP alapok > A modulok bemutatása > Hírek/Cikkek)

9621.
2008.08.15 18:03
Elég furcsa hogy Mozilla firefoxxal nem tudok ide belépni a főoldalra, de Internet Explorerrel igen ....

9620.
2008.08.15 14:16
Nami-chan: Kitörlöd ezt: sugarpain.gportal.hu/gindex.php, majd beírod azt a szöveget, amit szeretnél, kijelölöd, hivatkozás beszúrására kattintasz, és beírod a hivatkozás címét, ahova szeretnéd, hogy irányítson a link.

Elöző oldal
...
145
...
Következő oldal