»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
141
...
Következő oldal

2008.09.13 21:41

Szia!

Visszamentem az oldalamra és minden működik!! Pedig probálgattam többször is mielött írtam nektek.

Szóval, nincs semmi gondom, kivéve hogy érdekel mi lehetett a hiba .

Lilla& Szeleburdiwesti

2008.09.13 21:35

Szia Superuser!

Az oldalamon nem tudok szerkeszteni . Csak az eszköztár jön be , alatt nincs az ablak ahol az oldalt szerkeszthetem.

Dolgoztam a bannercserékkel és miután rákattintottam az egyikre,  a bal oldalon a görgetős bannercserék eltüntek és nem tudom hol javíthatom. A többi modul sem szerkeszthető.

Kérlek segíts!

Köszi 

Lilla & Szeleburdiwesti

9667.
2008.09.11 13:26

üdvözlök mindenkit aki elérhetö. én abszolut kezdö vagyok de szeret 

nék kapcsolatrban lépni társakal de mia teendöm imélcimet nem

találok éshát fogalmam nincs mit tegyek ,de hozzáteszem  én már a

középkor fölöt járok egy kicsivel. Ha valaki segit annak elöreis

köszönöm           Nagyon jo forgalmazást          K-lajos

9666.
2008.09.10 10:26

Helló!

Addig nem nyugodtam míg meg nem csináltam.

sikerült.

Azért köszi.

9665.
2008.09.10 05:30

Helló!

abban szeretnék segítséget kérni, hogy az oldalamon véletlenül beállítottam azt az opciót, hogy képek tiltása a

//brigimuvek.gportal.hu (ez az oldalam)

helyről. 

Ezt, hogy lehet vissza állítani?

Ha valaki tud segítsen.

vegzet@citromail.hu

Köszönöm szépen.

9664.
2008.09.08 18:16

BMSosBeni: igen, lehet utólag is sorrendezni a cikkeket.

geomester: sajnos erre egyelőre nincs lehetőség. Ötletnek nem rossz, felvettük a listára :)

9663.
2008.09.05 20:27

Sziasztok! nekem az a kérdésem, hogy hogyan tudnám megvalósítani egy üdvözlö oldal létrehozását? tehát vki megnyitja az oldalt és nem a főoldal ugrik be a modulokk és minden mással, hanem egy ablak (pl egy kép v animácio, stb és pl egy Belépés felirat) és arra klikkelve jutna az oldalra. Ez megvalosítható?

köszi a segítséget!

9662.
2008.09.05 20:11

SZiasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a hírek/cikkek modulban utólag lehet-e cím szerint SBC sorrendbe rakni a cikkeket vagy vhogy a sorrendet módosítani?

Előrre is köszönöm: BIGBeni

9661.
2008.09.05 16:18
antigonee: A többnyelvűséget jelenleg nehéz megoldani, mert bizonyos modulok szövegezésén nem lehet módosítani (pl. bejelentkezés, hírek/cikkek stb.). Annyit tudok javasolni, hogy hozz létre egy új portált, amit ugyanúgy megszerkesztesz, mint a jelenlegit, és a magyar nyelvűre egy angol linket betéve hivatkozz a másik oldalra, vagy a magyar oldaladon az adott modulokat duplázd meg, és angolosítsd. Az e-mail cserével kapcsolatban írj nekem egy levelet a webmester@gportal.hu címre, a portálod címével, és a belépési adataiddal.

9660.
2008.09.04 20:10

köszi szépen

Elöző oldal
...
141
...
Következő oldal