»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
140
...
Következő oldal

9679.
2008.09.21 16:57

Megint segítséget szeretnék kérni,az elöző segítséget köszönöm.

szövegszerkesztőben nem tudok képet megjeleníteni,már mindennel probálkoztam,jpeg,png fájlokkal is de nem meg.Csak egy kis kockát tesz ki benne egy piros x.Láttam más honlapokon hogy a modulkezelő ikonokat is külön képekkel helyetesítik Légyszi segítsetek.Köszi előre is.

2008.09.20 14:43
kérlek segítsetek! Eltünt az egész jobb oldal pedig nem csináltam semmit és nem is törték fel!!!Ha belépek akkor látom de ez édes kevés mert nem magamnak szerkesztem...nagyon sok munka van benne kérlek segítsem vagyki. Előre is köszönöm...egy kétégbeesett lány

9677.
2008.09.19 16:36
farrunforever: 300 MB tárhelyet kapsz regisztrációkor, aztán ezt bővítheted. Ha arra gondoltál, hogy mennyi a max. amit elbír, arról fogalmam sincs xD Annyit tudok mondani, hogy az én portálom tárhelye már 700 MB.

9676.
2008.09.19 14:30
új vagyok még, ez érdekelne: mekkora egy átlag Gportlos honlap tárhelye? keresgéltem, de nem találtam sehol erről infót...

9675.
2008.09.18 12:17

zsolti-010: A HTML Area csak Internet Explorer böngészőben működik, valószínűleg nem abban próbáltad.  A Google és egyéb keresők tőlünk független szolgáltatások. A portálok beindexelése általában automatikusan történik, és a friss oldalakat nem jeleníti meg egyből a kereső. Annyit tudunk javasolni, hogy várj türelemmel, és egy idő után fent lesz a portálod a keresőben, ezenkívül itt valamennyire fel lehet gyorsítani ezt a folyamatot:
http://www.google.hu/addurl/?continue=/addurl

csalaklau: A régi főoldalon lehetett avatart választani, onnan maradtak a figurák. Itt még nem lehet, viszont a portálodon a személyes adatlapon választhatsz magadnak saját avatart. Ha ott beállítod, itt is az fog megjelenni.

9674.
2008.09.18 00:01

Sziasztok. Két kérdésem lenne. Az első és legfontosabb: a szövegszerkesztöt nem tudom átállítani  HTMLAREA(régi)-re,ez is úgy jelenik meg mint a kódnézet,csak egy üres ablak,szerkesztőfejléc nélkül.

A második kérdés: a googlében miért nem adja ki a honlapot?

Előre is köszi.

9673.
2008.09.17 17:41

Hello

Én csak kiváncsi vagyok, hogy egyes embereknél miért van ilyen kis figura, itt ami nekem kérdőjel van annak a helyén. kösszi helllo

9672.
2008.09.16 10:59

szbohus: Fizetési módot váltottál, erre nem vonatkozik az akció, csak a portál létrehozására. A G-PorTÁR modult a modulkezelődben találod.

dollzok12: Mi a portálod címe?

K-Lajos: Kivel szeretnél kapcsolatba lépni pontosan? Milyen oldalon?

9671.
2008.09.16 10:11
Sziasztok!

Azért írok nektek, mert tegnap a duplázó akcióban meghosszabbítottam az oldalamat / az  1 év helyett 2-őt kap akcióban / www.jinny.gportal.hu, de egy év a lejárati határidő az e-mailben amit küldtetek és a lapomon is ezt látom.
A meghosszabítást azért is tettem, mert videókat is szeretnék feltenni, de sem Médiatárat sem Videótárat nem találok a modulok között, hogy ezt meg tudjam tenni.
Tudnátok segíteni ebben?

Köszi: Szrityi

9670.
2008.09.14 11:41

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni .. az oldalam több mint kétharmada eltűnt, és ami megmaradt az is rossz (hiába kattintok rá nem adja be)! Szóval semmire nem reagál. Már eg jó idelye nem is volt szerkeztve az oldal .. egyszer csak ilyen lett, fogalmam ssincs, hogy mi a probléma. 

Kérlek segítsetek!!!

köszi =)

Elöző oldal
...
140
...
Következő oldal