»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
135
...
Következő oldal

9729.
2008.10.15 23:10
Gimeron: :) válaszolok emailben.

9728.
2008.10.15 21:58

Kedves Adliz.

Nagyon köszönöm a segítséget. Rengeteg jó dolgot találtam a honlapotokon. Nagyon tetszik az önzetlen segítség, de (épp ezért) küldtem egy kis támogatást. Tetszenek a magyarázatok, és a megoldások. :) Be is regisztráltam hozzátok. :)

9727.
2008.10.14 14:07
david-szabo: Keress flash galériát, azzal nagyjából ki lehet védeni a mentést, vagy próbáld ki a G-Portálos diavetítés nézetet a képtárban.

9726.
2008.10.14 10:47

Sziasztok!

tudtok vmilyen jó galériát hol le is tudom tiltani h lementhessék aképeket? (az extrán kívűl!)

köszi előre is!

9725.
2008.10.13 20:24

Gimeron: ha kérdéseid vannak, akkor nyugodtan fordulj hozzánk: www.hd.vilaga.hu
találsz jó pár leírást is, amivel megtanulhatsz különböző GP trükköket. :)
Saját avatart nem tudsz feltölteni (sajnos).
Kész CSS kódot pedig elég átírnod, ehhez is találsz segítséget az oldalunkon, sőt már kész CSS kódokat. Plussz ha felkeresel minket emailben, s leírod milyen CSS-t szeretnél, akkor mi megírjuk Neked, ingyen ;)
Csillogó-villogó design: túlzásba azért nem szabad esni, vigyázni kell, nehogy túlzásba vigye az ember a csillogást :) de amúgy design készítéssel kapcsolatban is találsz nálunk pár segítséget, a tutorial menüben.
Zene: erről is olvashatsz segítséget nálunk :) a myflashfetish zenelejátszót ajánlanám.
Remélem tudunk segíteni =)

9724.
2008.10.13 19:13
A negyedik kérdésem (gyorsan jönnek mi? :D): Hogy lehet úgy zenét feltenni, hogy ne lehessen letölteni, hanem csak a lejátszó sáv jelenjen meg?

9723.
2008.10.13 18:36

Jav: 973 oldal hozzászólást. :)

A második kérdésem: CSS kódokat melyik progival lehet szerkeszteni? Az-az melyik progit ajánljátok? (Csak, hogy ne kelljen kreditekért vásárolni olyat amit esetleg a saját szájízem szerínt szerkeszthetek. :P

Harmadik kérdés: Csillogó villogó dizájnt hogy, és mivel lehet szerkeszteni, és hogy lehet feltölteni? (ok: lásd második kérdés)

A válaszokat továbbra is köszi. :)

9722.
2008.10.13 17:14

Sziasztok. Tetszik ez az egész G-Portálos honlapkészítő, de még amatőr vagyok benne. Fogjátok a lustaságomra nyugodtan (mert amúgy az vagyok :D) de valahogy egyenlőre nem szeretném végig olvasni ezt a 973 hozzászólást, hogy választ kapjak néhány kérdésemre. Bocsi érte, ha már megválaszoltátok és én újra kérdezem. Az első kérdésem (ami ugye nem az utolsó lesz): Esetleg lehet saját Avatárt feltölteni, hogy egyedi legyen a profilom? A választ előre is köszönöm. :)

9721.
2008.10.09 20:09
Köszönöm szépen!

9720.
2008.10.09 15:49

picuremostar: Operában nem működik a szövegszerkesztő, próbáld másfajta böngészőben.

Zsupszyka: Ezek előnézeti képek szoktak lenni, asszem a kepfeltoltes.hu-n vagy nem tudom, onnan szokták belinkelni az ilyen képeket.

Elöző oldal
...
135
...
Következő oldal