Hali.
Lenne egy-két ötletem, javaslatom, de még új vagyok itt, ezért lehet hogy már ezekről esett szó.
* Sajnálom, hogy saját sémákat nem lehet feltölteni, és instant séma készítő sincs seholse az oldalon...igaz van lehetőség arra, hogy sablonok által megcsináljátok, így annyira nem vészes a baj, dehát ki tudja elsőre eltalálni, melyik lesz az igazi?
* Szintén csak sablonok közül lehet avatárt választani. Jó lenne, ha lehetőség lenne saját avatárok feltöltésére
*Szerintem kicsit bonyolult a regelés. Regelés után még emilre is várni, aztán mindenféle beállításoknál jelszavakat módosítgatni. Itt nem a gpotrálos felhasználói belépésre gondolok, hanem pl. egy gportálal készültoldalon a vendég inkább nem regel, mert nincs kedve kínlódni vele.Jelentősen egyszerűsödne, ha beírja a kívánt loginját és jelszavát, és helló.
* Lehet hogy lehetséges, de nekem nem sikerült ftp-n keresztül elérni az oldalam. Ez megoldani az első két problémát is, hiszen ftp-n keeresztül stílusokat és avatarokat is bírnéák feltölteni, de nem tudok
*Lehet, hogy hiba, lehet hogy mindenkinél ilyen, de kicsit zavaró volt számomra, hogy egy megírt cikk szerkesztésekor a szerkesztő oldal betöltésekor üres a "törzs" rész. Elég kellemetlen, hogy a legegyszerúbb módosításkor is, előbb a tovább gombra kell kattintanom, kikopiznom a törzset, aztán vissza, hogy szerkeszthessem a cikket, és aszerkesztéskor meg illeszthetem be az üres törzsablakba a cikk törzsét. Ha ez csak nálam hiba, akkor kedves adminok, illetékesek, majd ha lesz egy kis időtök nézzetek rá lécci: no204.gportal.hu
*Haverom oldalán megsztán abszolút nem kóser vmi. A linkeknél nem tudja a linkek nevét/sorrendjét módosítani, mert minden változtatásra "a számot 1-999 között kell megadni" hibaüzenet ugrik be. Az ő oldala: keeway.gportal.hu
*Annyira nem vészes dolog, de frankó lenne, ha az egyes cikkeket lehetne mozgatni több "hírek/cikkek" menüponton belül. Mert jelenleg ha ilyet akarok, az 10 perces ctrl+C ctrl+V bűvészkedés...
*Cikk íráskor is, meg fórumba hozzászóláskor is az oldalamon (no204.gportal.hu) alapesetben a html kód alapú szerkesztő ugrik be. Nem túl zavaró, mert egy gombnyomás és átvált ez rendes szövegbevivősre, de azért legelőször kellett egy kis idő, mire rájöttem a hibára. Fórumban mondjuk igen zavaró is a dolog.
*A fórumoknál kicsit összefolyós a dolog, nem igazán lehet a topicnevek tartalomszövegek közül kiböngészni mi melyik, a fórumok témaköreinek és topicjainak listáját jó lenne ha úgy oldanátok meg, mint ahogy pl. a Hírek/cikkek következnek egymás után. Tehát a név/cím sora másfajta színnel van áthozva...
Egyébként minden egészen jól szuperál, gyors is, stabil is, bár időnként kivág automatikusan kiléptet a rendszer, de ez gondolom vmi időkorlát miatt van...
Huhh, bocsi az előző hozzászólásért, látom itt is előbb a kódszerksztő ugrik be...:( Bocsi mégegyszer, lécci töröljétek az előző hozzászólásomat...
FZoli.