»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?

Elöző oldal
...
132
...
Következő oldal

344.
2004.06.22 20:52
ja és mp3 a zene és igen, fel van töltve tárhelyre...

343.
2004.06.22 20:49
Csabek oldalán már van háttérzene. Csakhogy a fórumban ismertetett kód sztem hibás, mivel nálam nem műxik. Tud valaki erre valami megoldást?

342.
2004.06.22 18:37
Nagyon jó lenne ha lenne olyan modul ami megmutatja, hogy hányadik a Kategóriájában, az Abszolút toplistán.

2004.06.21 11:40

// Ha mégegyszer valaki leírja ötletnek, hogy legyen szavazó modul, kitépem a wincseszterét. Ma reggel 6-kor írtam le róla az infót. Néha nem árt más írásait is olvasni ám nem csak a sajátod! :(//

340.
2004.06.21 10:14

szerintem ami kéne:szavazás,több fajta óra,és olyan hogy én csinálom meg a honlapom színét hogy pl.:

fejléc:barna

háttér:piros

meg ilyenek:)

2004.06.21 06:13

Sziasztok!

Az már biztos, hogy lesz:

- Szavazás modul

- háttérzene a portálokhoz

- ill. saját avatar feltöltés

csak még egy picit kell türelemmel lenni, mert hát ugye ezek olyan dolgok, amik nem 5 perces melók.

// Ha mégsem így lesz, megadom a lakcímem, és bucira verhettek :)//

338.
2004.06.20 13:35

Szerintem kéne csinálni szavazást! Egy csomó oldalon van szavazás, de az x3-as. Kéne G-portal-os szavazás.

Kéne még olyan cucc(szerintem), hogy amikor az ember belép akkor elindul valamilyen zene. És lehetne úgy megcsinálni ezt, hogy végig amíg fenn van megy valami(nem ugyanaz).

Ennyit az ötleteimről.

337.
2004.06.20 11:59

Szerintem kéne olyan dolog Hogy a Portál Adminisztrátorai a portálon regisztrált felhasználókat jelölnek ki Moderátori fokozatra

Bőveb indformációk az Adminisztrátorok és a Moderátorok életéről:

rihoka portálja Ki kicsoda menü

336.
2004.06.19 21:10

Hali.

Lenne egy-két ötletem, javaslatom, de még új vagyok itt, ezért lehet hogy már ezekről esett szó.

* Sajnálom, hogy saját sémákat nem lehet feltölteni, és instant séma készítő sincs seholse az oldalon...igaz van lehetőség arra, hogy sablonok által megcsináljátok, így annyira nem vészes a baj, dehát ki tudja elsőre eltalálni, melyik lesz az igazi?

* Szintén csak sablonok közül lehet avatárt választani. Jó lenne, ha lehetőség lenne saját avatárok feltöltésére

*Szerintem kicsit bonyolult a regelés. Regelés után még emilre is várni, aztán mindenféle beállításoknál jelszavakat módosítgatni. Itt nem a gpotrálos felhasználói belépésre gondolok, hanem pl. egy gportálal készültoldalon a vendég inkább nem regel, mert nincs kedve kínlódni vele.Jelentősen egyszerűsödne, ha beírja a kívánt loginját és jelszavát, és helló.

* Lehet hogy lehetséges, de nekem nem sikerült ftp-n keresztül elérni az oldalam. Ez megoldani az első két problémát is, hiszen ftp-n keeresztül stílusokat és avatarokat is bírnéák feltölteni, de nem tudok

*Lehet, hogy hiba, lehet hogy mindenkinél ilyen, de kicsit zavaró volt számomra, hogy egy megírt cikk szerkesztésekor a szerkesztő oldal betöltésekor üres a "törzs" rész. Elég kellemetlen, hogy a legegyszerúbb módosításkor is, előbb a tovább gombra kell kattintanom, kikopiznom a törzset, aztán vissza, hogy szerkeszthessem a cikket, és aszerkesztéskor meg illeszthetem be az üres törzsablakba a cikk törzsét. Ha ez csak nálam hiba, akkor kedves adminok, illetékesek, majd ha lesz egy kis időtök nézzetek rá lécci: no204.gportal.hu

*Haverom oldalán megsztán abszolút nem kóser vmi. A linkeknél nem tudja a linkek nevét/sorrendjét módosítani, mert minden változtatásra "a számot 1-999 között kell megadni" hibaüzenet ugrik be. Az ő oldala: keeway.gportal.hu

*Annyira nem vészes dolog, de frankó lenne, ha az egyes cikkeket lehetne mozgatni több "hírek/cikkek" menüponton belül. Mert jelenleg ha ilyet akarok, az 10 perces ctrl+C ctrl+V bűvészkedés...

*Cikk íráskor is, meg fórumba hozzászóláskor is az oldalamon (no204.gportal.hu) alapesetben a html kód alapú szerkesztő ugrik be. Nem túl zavaró, mert egy gombnyomás és átvált ez rendes szövegbevivősre, de azért legelőször kellett egy kis idő, mire rájöttem a hibára. Fórumban mondjuk igen zavaró is a dolog.

*A fórumoknál kicsit összefolyós a dolog, nem igazán lehet a topicnevek tartalomszövegek közül kiböngészni mi melyik, a fórumok témaköreinek és topicjainak listáját jó lenne ha úgy oldanátok meg, mint ahogy pl. a Hírek/cikkek következnek egymás után. Tehát a név/cím sora másfajta színnel van áthozva...

Egyébként minden egészen jól szuperál, gyors is, stabil is, bár időnként kivág automatikusan kiléptet a rendszer, de ez gondolom vmi időkorlát miatt van...

Huhh, bocsi az előző hozzászólásért, látom itt is előbb a kódszerksztő ugrik be...:( Bocsi mégegyszer, lécci töröljétek az előző hozzászólásomat...

FZoli.

335.
2004.06.19 20:23
ghalen: OK, én benne vagyok, szólok az illetékeseknek!

Elöző oldal
...
132
...
Következő oldal