Kedves G-portál harcosok! Kérlek benneteket, hogy a Feszty-körkép méretű bannereket ne linkeljétek be a fórumba! Ellenkező esetben össze fog akadni a bajusz! :) Segítségképpen a világhálón használt banner méretek: 468x60 pixel; 234x60 pixel; 120x60 pixel;120x240 pixel; 88x31 pixel a moderátor
NÉZZÉTEK MEG AZ OLDALAMAT ITT TÉNYLEG MINDEN VAN DEMÓ, VÉGÍGJÁTSZÁS, PATCH ÉS VIDEÓK!!!!+ Teljes Játékok!!!!!AZ OLDALT NAPONTA FRISSÍTEM EZÉRT NÉZZÉTEK MEG ÉS ÍRJATOK VÉLEMÉNYT!!! A FÓRUMBAN REKLÁMOZHATOD OLDALADAT RÁADÁSUL!!!! ÉS A 90 MEGÁS PAINKILLER JAVITÁS IS MEGTALÁLHATÓ!!! MOSTANTÓL ELÉRHETŐK A LEGÚJABB ÚJSÁGOK IS!
Ha szeretitek a Tuningolt autokat... Esetleg kifejezetten tetszik a Toyota Supra MKIV... akkor mindenkeppen latogass el az oldalamra, ami minden bizonnyal magyarorszag legnagyobb Supra-s oldala! Sot, szerintem vilagszinvonalon sem rossz!
Most tettem fel sok Video linket, es hetente teszek fel egy ujabb magazint.
Itt minden van, mi szem-szájnak ingere: friss zenehírek, ikonok, képek, viccek, játékok, animációk, chat, mp3-k és videók...ne habozz hát, lépj be a birodalmamba a LOMTÁR-ba!!!
NÉZZÉTEK MEG AZ OLDALAMAT ITT TÉNYLEG MINDEN VAN DEMÓ, VÉGÍGJÁTSZÁS, PATCH ÉS VIDEÓK!!!!+ Teljes Játékok!!!!!AZ OLDALT NAPONTA FRISSÍTEM EZÉRT NÉZZÉTEK MEG ÉS ÍRJATOK VÉLEMÉNYT!!! A FÓRUMBAN REKLÁMOZHATOD OLDALADAT RÁADÁSUL!!!! ÉS A 90 MEGÁS PAINKILLER JAVITÁS IS MEGTALÁLHATÓ!!!