»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
122
...
Következő oldal
 
444.
2004.08.25 17:54
Lehet (vagy nem lehet) rossz topicba irom a hozzászólásom, nálam is felmerült ez a probléma, már vagy 15ezren megnézték a lapomat(annyi az össz.) és ma valahogy leugrott 2100 körülre. Meg kéne oldani, hogy 1 számjeggyel többet be legyen képes venni...
 
443.
2004.08.25 16:33

Üdv! Meglehetne csinálni, hogy a hírekhez lehessen hozzászólni?
A portáltulajdonos meg eldönthetné, hogy kiknek engedi a hozzászólást: mindenkinek, vagy csak bejelentkezetteknek.

 
2004.08.25 15:40

Sziasztok!

Egy sajnálatos technikai probléma okozta a látogatottságszámláló adatainak elvesztését. A hiba elhárítása után valószínű, hogy az eredeti látogatottsági adatok egészen pontosan nem állnak vissza, de ahhoz közeli számot fogtok látni.

Mindenkinek köszönöm a türelmet, és a megértést előre is!

// A "csalás" szó kicsit rosszul esett//

 
441.
2004.08.25 14:49
Elértem az összlátogatottságban a 10000-t, erre ma már csak 2441-t mutat. Csalás:(((((((((
 
440.
2004.08.23 09:11
Nagyon jó ötletem támadt! Jó lenne ha lenne egy képeslapkldő modul. -------------------------------------------------------------------------------- Igy néne ki: Kép: Tallózás Feladó: Feladó honlapja: http:// Feladó E-mail címe: Címzett E-mail címe: Személyes üzenet:
 
439.
2004.08.21 00:44
MÁr lehet, hogy megtörtént a véleménycsere ezügyben, de nincs annyi türelmem, hogy végigböngésszem az összes hozzászólást: tehát a kérdeésem röviden annyi: Mi ez a nagy hímsovinizmus az elérhető avatarok terén? Kérdésem hosszan úgy hangzik: Mit tehetek, ha én a nőnemű látogatóimnak is szeretnék kellemes fórumfelületet biztosítani azáltal, hogy legalább a lehetőséget megadom a kedélyüket megközelítő avatar kiválasztására. Most ugyanis az egyetlen nőnemű avatar-figurát bunkó módon én bitorlom, és a lány látogatóknak ezzel nem is marad semmi választása. Leshetem ezek után, hogy szívesen nyilatkozzanak az oldalon. Mert szerintem az avatar is része a kellemes megjelenésnek. Már ftp-kapcsolat létrehozásával is próbálkoztam, de gondolom, az általában tiltva van. Akkor hogyan lehet új avatarokhoz jutni? Kérem, hogy aki tudja a választ, és éppen ezzel a kérdéssel is összefut, az inkább az adatlapon szereplő emilcímre írjon valami bíztatót. Köszönöm, sziasztok.
 
438.
2004.08.20 18:16
én csak annyit mondok nem nehéz az a szavázos cuc csak szépen "érteni" kell hozzá...(nah nem akarok tulzásba esni ;) 
2. http://htmlspec.web.elte.hu nézz szét ott jokat lehet "tanulni" :) 
 
437.
2004.08.20 11:16

Sziasztok!

Azt véletlenül nem tudja valaki,hogy lehet felrakini zenét,úgy,hogy ha valaki bejön az oldalamra végig hallgathassa a zenét,és eközben csinálhat bármit.

Nagyon megköszönném annak aki megcsinálja nekem.

                     

 
436.
2004.08.19 01:45

Húúú... Nah, még itt van valami ami szerintem elég jó lenne. Szerintem a stílus váltásnál lehetne úgy csinálni, hogy mindegyikről van egy kis kép, hogy kb-ra hogy néz ki és amelyik megteccik azt csak ki kell pipálni. Sokkal egyszerűbb lenne mint végig váltogatni minden stílust. Tudom, tudom, akinek fontos hogy szép legyen az oldala az áldozzon érte, dehát... Azért mégis :]

És ha már itt tartunk... Láttam hogy elég sokan akarnak háttérzenét feltenni, ezért sztem azt is meglehetne csinálni, úgy mint ahogy a szavazó-izét is mondtam... Nah... Kicsit szét vagyok esve, késő van már...

Ja  és bocs, hogy most itt jövök minden szar követelőzéssel, pedig bizti nem véletlenül nincsenek ezek így, de nagyon kikivánkozott belőlem.

 
435.
2004.08.19 00:54

Szánom-bánom, hogy ennyire futottam, de nekem ez a zenés szar nagyon nem megy, pedig nagyon szeretnék. Na de nem kertelek...

Szóval: Milyen tipusú modulba rakjam azt a szar kódot amit generál nekem ? Mert azt már próbáltam, hogy csináltam egy "egyszerű" modlt a bal oldara ott pedig abba a HTML szerkesztőbe vagy mibe becopyztam, aztán minden szép és jó volt csak épp nem akart megszólalni... Az lehet hogy baj ha túl nagy ? Bár egyáltalán nem az, 6 mega sincs... ha valakinek van ilyen az oldalán akkor azért azt is szívesen megnézném... csak kiváncsiságból. Na mindegy, szóval ha valaki tud akkor plíz help me !

És úgy mellékesen nem tudom hogy ez mennyire lerágott téme, de szerintem semmiből nem állna beépíteni egy szavazó-izé szerkesztőt, vagy mit... Mint a többi modul. És akkor illene az oldalhoz, nem lenne olyan otromba mint az a x3-as vacak.

Ha hüleséget beszélek akkor bocs...

 
Elöző oldal
...
122
...
Következő oldal