»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
120
...
Következő oldal

834.
2005.09.14 08:44
LacYka: küldenél egy képernyőképet mindkét esetről? Persze ne ide, hanem a webmester@gportal.hu címre küldd. Megpróbáljuk kideríteni, mi a gond nálad, mivel akad össze a szerkesztő eszköztár. Mer hogy nem úgy kell működnie, ahogy leírod, az tutti.

833.
2005.09.12 14:21
Na akkor ebben a HTML szerkesztős dologban senki nem tud segíteni ???

832.
2005.09.05 19:40
Hy!

Nekem csak 1 problémám lenne amikor szerkeszteni akarok egy menüt és szöveges megjelenítésre van állítva, akkor amikor rámegyek a kis ceruza ikonra akkor ami addig a menüpont szöveges tartalma volt az mind kitörlődik és a HTML Kód szerkesztő felület jön be ami üres és nekem kell mindig átváltanom "Szövegszerkesztő" módba. Az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám azt megcsinálni hogy ne törlődjön ki a tartalom hanem egyből a szövegszerkesztő jöjjön be azzal a tartalommal ami addig is benne volt hogy tudjam tovább szerkeszteni, mert így mindig mindet előről be kell írni és ez már elég idegesítő.

Előre is köszi a segítséget!

Üdv.: LacY

(Amikor ezt a szöveget írtam akkor is előbb rá kelett klikkelnem a  gombra, mert már megint a HTML-es szerkesztő jött be)

2005.09.05 16:14

Hy!

Nekem a banneremmel van gond, bizti egyszerű csak.. nekem nem megy. Hogy rakom fel?

830.
2005.09.05 16:05

Háát meg szerintem senki nem igényli, hogy legközelebb megismerjék, szóval totál értelmetlen az biztos ezt aláirom...

829.
2005.09.05 15:55
Akemi: már te vagy a sokadik, aki ezzel a problémával jelentkezik. Sajnos valami silány scriptet másoltok be valahonnan. Csak tudnám, honnan!? Nagyon sok munkát okoz nekünk ez a "segítő", no és sok bosszúságot azoknak, akik felhasználják ezeket a nem tiszta kódokat.

828.
2005.09.04 17:44

Sziasztok!

Tudna segíteni valaki? Az oldalamon állandóan kijön egy scriptablak, amibe a nevemet kell írni. Nem tudná valaki kitörölni, mert így semmit sem tudok csinálni. www.akemi.gportal.hu

827.
2005.08.30 22:24
Köszönöm a választ! Őszintén mondom, hogy nem az "ego"-m sérült, csak kiváncsi voltam és nem értettem a dolgot. Szóval kösz a magyarázatot.

826.
2005.08.27 20:14
Szia Superuser és Admin! Köszi a teljesen megnyugtató választ + az emailt!! :)) Valószinű itt a bibi, nézik a lapot (mert közben telefonon is tárgyalunk) csak nem regelnek. Mondom, hogy jóóóóó ez a G-portal!! :)))))

825.
2005.08.27 19:33

sztremen: A Portálok listája naponta egyszer frissül, nem sokkal éjfél után, amikor a rendszert a legkevesebben használják.
A portálokon lévő számláló percrekész adatokat mutat.
Ebből adódik a különbség. Persze csak napközben, a Portállista frissülése után a két adat meg fog egyezni, majd a nap során nyilván ismét némi különbség lesz, attól függően, milyen a látogatottság

Ez a kis különbség szerintem nem okoz problémát, hacsak nem az "ego" sérüléséről van szó. Dehát biztos nincs igazam... :-)

A jövőben egyébként a napi átlaglátogatottság-értéket a portálokon is napi frissítésűre fogjuk átállítani, így aztán ez a különbség nem is lesz látható, az adatok csak napi egy alkalommal fognak változni.

Kovasati: Kicsit el fogsz keseredni, de az az igazság, hogy semmi baj a rendszerrel. Azok a felhasználóid, akiknek az utolsó látogatás időpontja azonos a regisztrációkorival, nem jöttek azóta. Ha jöttek is, nem jelentkeztek be a loginjukkal. Nyilván ilyenkor a rendszer nem azonosítja be őket, ez fura is volna. Azoknak, akik meg azóta is bejelentkeztek, rendesen mutatja az utolsó látogatási idejét is a Felhasználók menüpont.

Elöző oldal
...
120
...
Következő oldal