»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
119
...
Következő oldal

844.
2005.10.12 21:52

Nekem még házon belül sosem volt ilyen, házon kívül pedig (gondolom) azért van, hogy ne használják ingyenes háttértárolónak a G-Portált.

843.
2005.10.12 09:51

Sziasztok!

Az után érdeklődök, hogy a képek elérhetősége miért változik meg időközönként? Ilyenkor hatalmas gportal felirat jelenik meg. Ez leggyakrabban akkor fordul elő, ha pl másik oldalon (nem gportálos) próbálom behívni, de házon belül is előfiordul.

Előre is köszi a válszt.

842.
2005.10.06 19:47
Supeuser! Köszi a tanácsot! Ezeket kb. 3-4 naponta futtatom. Arra kell gondolnom, hogy a wireles kapcsolatom nem volt tökéletes. (d-link air plus DWL 520+)

841.
2005.10.06 15:24
Nálam soha, sehol nem jelenik meg a becenév, mindenhol - pl. a Fórumban is - a loginnév szerepel! Én rontottam el valamit? Pedig a súgó szerint: "Ha a Személyes adatlapon meg van adva a becenév (nick), akkor a portálon nem a loginnév fog megjelenni, hanem a becenév." Köszi

840.
2005.10.04 08:11
kovasati: Az a hiba, amit a hibaüzenet is mond, azaz a gépedtől értelmezhetetlen kérést kap ilyenkor a szerverünk. Sokféle oka lehet a dolognak, de legvalószínűbb a géped "elfertőződése" valamilyen kémprogival. Javaslok egy kiadós vírus-, adware- és spyware-irtást. Nem árt a Windows-odat sem frissíteni, nagyon hasznos funkció az automatikus Windows Update.
Ha ezek nem hoznak eredményt, akkor fordulj szakemberhez. Valamiből nekik is élni kell :-)

839.
2005.09.30 16:32

Sziasztok!

A következőben kérem a segítségetek: egy képet szeretnék felrakni a portálomba, de a következő üzenetet kapom

Bad request!

Your browser (or proxy) sent a request that this server could not understand.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 400

kovasati.gportal.hu

Köszi!!

838.
2005.09.27 12:20
Nightwolf: Javítva, azaz töröltem azt a modult, aminek a nevébe akartál kódot illeszteni a tartalma helyett.

837.
2005.09.26 15:26

most olwasom, hogy wolt már itt ilyen hiba, és még az oldal cimét is elfeledtem ide irni . . . . california.gportal.hu

836.
2005.09.26 14:56

nah wan egy kis gondom . . . . beakartam rakni egy scriptet az oldalamra, de miwel nemnagyon értek hozzá, sajna a néwhez másoltam be, igy mindent blokkolt az oldalamon . . . . eműködik eggy menüpont sem, se a modulszerkesztő, hogy kitörölhessem . . . . . plíz help . . . . . wan rá megoldás hogy rendesen működjön újra az oldalam?

2005.09.20 12:43

Sziasztok!

Köszönjük, de nem kérjük egyik topicba sem: a fórumba belinkelt háttérzenét, a képeket, a mozgó képeket, az olyan beszélgetést amit egy kávé mellett is simán meg lehet ejteni bármikor, és semmi köze a G-Portálhoz, és ha van is valami köze, még véletlenül sem válasz egy kérdésre sem. Ha valaki mégis itt akar általános beszélgetni, ajánlom figyelmébe a nagy sikerű Társalgó fórumot, ahol bárki nyithat erre egy topicot.

Ellenben szívesen fogadunk bármilyen kérdést bármelyik topicban, ami oda való, és érthetően van megfogalmazva.

Ezeknek a kéréseknek a betartásával annak az esélye, hogy választ kaptok a felmerülő kérdésekre, hihetetlenül nagy lesz! Köszi!

Elöző oldal
...
119
...
Következő oldal