Gyógyika!
Kérlek ne másold le a hirdetési szövegem a honlapomon pedig ne becsméreld az én oldalam. Egyrészt azt írtad a chatembe (részlet belőle: Az én
oldalam is a
gyógynövényekkel
foglalkozik, és ott
számtalan sok cikk
van, legalábbis
sokkal több mint
itt!!)
, hogy a te a oldaladon több cikk van. Hát ez szerintem egy kicsit sántít, mivel a te oldaladon összesen 26 cikk található, míg az enyémen 30 gyógynövényleírás, összesen pedig 115 cikk van(!).
Gyógyika hirdetési szövege:
Ma a Cickafark gyógyhatásával foglalkozunk. Várok minden érdeklődőt, a www.leander.gportal.hu-n A gyógyhatású növények használata,elkészítési módjai, praktikák, érdekességek, masszázsok melyek otthon is végrehajthatóak, gyertek! Gyógyika
Az én hirdetési szövegem:
... Receptek, praktikák, kertészkedés, gyógynövények leírása és hatásai + minden ami kell :)
Ez két szöveg vajon nem hasonlít egy kicsit? Bár nekem ez a régi hirdetésem volt amit először 2004.06.26-án adtam fel... De ez még nem is lenne olyan lényeges, mert véletlenül es hasonlíthat egymásra 2 hirdetés... bár ebben az esetben ez egy kicsit abszurd lenne.
Figyelem: ezt nem antireklámnak szántam, csak Gyógyikát szeretném figyelmeztetni, nehogy még tovább menjen...
Kriszti