bevall496: A böngésződ Eszközök / Internetbeállítások / Adatvédelem lapfülön állítsd lejjebb a csúszkát (engedélyezd a cookie-kat). Ha így is kiléptet, akkor a tűzfalad beállításaival lesz a gond.
Isa-bella: Két opció lehetséges: vagy nem frissült még a számláló vagy két böngészőben vagy belépve.
9946.
2009.02.09 21:48
megvaaaaan,húú,de okos vagyok xD
9945.
2009.02.09 21:45
jpd7:először is csinálj egy modult és ird bele az osztálytársaid [vamit akarsz] nevét.akkor csinálsz új modulokat az egyik osztálytársadról pl. és belinkeledaz előző modulhoz,ahol az ő nevét irja...és igy csinálod végig.remélem érthető :D pusza.
9944.
2009.02.09 21:42
hello..."kizártam" magam az oldalamról...vagyis megcsináltam a regisztrációt,csak nem linkeltem be sehova,és most nem tudok belépni se...mit csináljak?segitsen vki xd köszipusza.
dododog: töröld ki azokat a bejegyzéseket, amelyek széthúzták a vendégkönyvet. A bejegyzéseket ki tudod pipálni, aztán felüla törlés linkre kattintva törölheted.
Az a kérdésem lenne, hogy mért van, hogy azt írja ki lent a számláló, hogy 2 regisztrált felhasználó van fent, miközben ha megnézem a felhasználók listáját csak 1-et látok.