Megoldódot a problémám!Teljes linkel protokol nélkül mégis csak működik!Közben arra is rájöttem,hogy be lehet álítani,hogy ne új ablakban jelenjen meg.Bocsi figyelmetlen voltam!
Hát ismét itt vagyok nem működnek a linkjeim.Saját oldalon belül használom fel a rövid linket protokol nélkül de nem müködik/protokollal sem/.A modulok melyeket linkelek nincsennek menüben de aktivak és középre vannak igazítva.Az oldal madarkereso.gportal.hu jobb oldalt fent van a bibi
superuser Kösz a választ bízom benne hogy előbb utóbb lesz rá lehetőség.Megpróbálom a korábban emlitett módon elkészíteni az oldalt kár hogy a törlési feladat továbra is rám fog maradni és a felhasználóknak is több rovatba kell majd elhelyezni az adataikat,de ettől még működni fog.Azzal a problémámmal mi a helyzet hogy a vendégkönyv beállítása ablak jelenik meg még mielőt használhatná a vendégkönyvet?
karibarika: A G-Portálon a felhasználók jelenleg nem tudják módosítani a hozzászólásaikat, és tartalmat sem tölthetnek fel, kizárólag az admin jogos erre. Elképzelhető, hogy a jövőben lesz erre lehetőség.
Közben kicsit bogarásztam azt találtam ki hogy a menüpont egy likajánlót tartalmaz minden kategória egy link a linkre kattintva a megfelelő rovatban találja magát a felhasználó.A linkek egy-egy vendégkönyvet tartalmaznak ahova a regisztrált felhasználó tud irni.A probléma az hogy a linkre kattintó vendég vagy regisztrált felhasználó előt is megjelenik a vendégkönyv beállítása ablak!Bár hiába álítja át a beállításokat nem módosul,ez nem baj,de miért jelenik meg eggyáltalán????Ezzel a megoldással is az a baj,hogy ahány linket nyit meg a vendég annyi ablakban jelenik meg.Igaz ez sem volna az igazi a felhasználók számára továbra sincs lehetőség a frissitésre-törlésre.Várom az ötleteket!
Sziasztok! Nekem az lenne a problémám,hogy egy adathalmazt szeretnék rendszerezni,és ehez az adathalmazhoz nem ártana egy kereső is.Továbbá a regisztrált felhasználóknak lehetőséget kellene adni az általuk feltöltött adatok módosítására és törlésére. Mint pl:a myvip-en.Ha van valakinek ötlete egy hasonló rendszer megvalósításához akkor jelezze.A fórum egy jó dolog csak módosítani és törölni nem tudja a felhasználó.És csak 1 fórumot lehet létrehozni a fórumtémák meg mind külön ablakba jelennek meg.
Oké! Kipróbálom, utána jelentem sikerült e a javasolt "gyógymód".
Csak azt furcsállom, hogy másik két oldal szerkesztésekor nem jelentkezik ez a hiba, minden müködik rendben, csak ennél az oldalamnál áll fenn ez a probléma.