»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1093
...
Következő oldal

149.
2004.01.18 11:26
Szent habakukk! elállítódott a betűtípus, most is a legkisebbel írok:( Segitség

148.
2004.01.18 02:45
plíz pillantson rá valaki a habib.gportal.hu oldalra, én próbálkoztam azokkal az enveco frees dolgokkal, de nem igazán jöttek össze... már 3 szavazógépem van :) de mindegyiknél tök más és rossz az egész... és a betűméretet hogy változtassam meg bennük, mert ha a "font-size: 11px"-t átírom, nem változik semmi... meg hova rakjam az idézőjeleket, hogy ne legyen a html kód fele natúr szövegként kiírva? előre is thx... (akár oda a segítséget, az oldalon elértek, mégegyszer thx!)

147.
2004.01.18 01:07

én ezt rakom be linkenk:

http://www.boneyourmother.com/random/102.jpg

de, ha rákattintok, akkor nem ez jön be, hanem a kép, amit te láttál. konkrétan:

http://boneyourmother.com/gtfo.jpg

elöször beírja a fentit az új ablak címsorába, azután meg átvált... és én is rosszulleszek, ha még néhányszor látom a második képet.... :)

146.
2004.01.18 00:55

Habib! Most próbálok magamhoz térni a kép után...

De igazán nem értem a problémád, pedig elolvastam többször is a bejegyzésedet. Értem, hogy a linkeléssel van gondod, de hogy pontosan mi is...? Talán pontosítsd, és segítünk.

Admin

145.
2004.01.18 00:53

Te Bush! Már írtuk neked egy másik helyen, hogy a frissítés kicsit várat magára.

Ne csináld légyszíves, hogy ezt ilyen követelősen adod elő, mert olyan rosszul jön ki ez egy ingyenes szolgáltatás esetében! Igyekszünk, meg minden, de sokszor nem úgy van idő a fejlesztésre, ahogy szeretnénk. Türelem, eddig is meglettek a dolgok előbb-utóbb!

Üdv: Admin

144.
2004.01.17 23:03

én egy linkelési problémával fordulok hozzátok... egyszerűen nem tom miért nem tom belinkelni az egyik képet, külön ablakban mást nyit meg, míg, ha beírom a link céljának, egy elég dúrva kép jön be:) csak erős idegzetűeknek!!! hogy linkeljem be, hogy működjön is?

http://www.boneyourmother.com/random/102.jpg

előre is thx!

143.
2004.01.17 19:57

Lehetetlen, hogy nem tudsz írni. Valószínüleg nem jelentkeztél be. Próbáld meg mégegyszer. Belépsz a témába, és: Új hozzászólás. Biztos mennie kell...

Apropo. Már túl vagyunk Január második felén. Hol van a frissítés? :(

142.
2004.01.17 19:46

Hali Hölgyek, Urak!:)

Itt teszem fel a kérdésem, azt hiszem ez az alkalmas topic rá:)

Szóval a problémám az lenne, hogy a honlapomon a fórumba nem tudok írni. Megcsinálom a fórumot, Témát indítok, de a támába már nem tudok hozzászólni.

PLs segítsen vki. Nem hiszem hogy én néztem el vmit!

141.
2004.01.14 15:51

Koszi Bush!!!

Igen, a gportalos csetregondoltam :))).

140.
2004.01.13 17:18

Szia Titok, a 4-esre itt a válasz:

Nyiss egy Egyszerű modult, lépj a szerkesztésébe. Ott kell találnod egy  (<>) ilyen jelt. Erre kattints, hogy HTML módban szerkeszthess. Ide beilleszted, és kész leokézod:)

Még valami. Ha Gportalos chatre gondolsz, akkor az általad írt "Chat" legyen szintén Egyszerű modul, és beilleszted oda az igazi chatek linkjeit.

Vagy ha más chatekre gondolsz, nem hiszem, hogy a szobákat egy kattintásra meg lehet jeleníteni, főleg ha az egy elterjetteb chat. Ezeket mint javával meg egyéb kódozással programozzák...

Elöző oldal
...
1093
...
Következő oldal