»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
110
...
Következő oldal

9979.
2009.03.03 11:19

Szasztok!
Véletlen töröltem egy nagyon fontos modulomat, vissza lehet valahogy hozni??? Újra írni nem lehet. :(
HELP !!!!!!!

9978.
2009.03.03 09:57

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem hogy az oldalon lévő smshírdető dobozban mennyi ídő elteltével jelenik meg a feladott hirdetés.Valaki hirdetni akart az oldalamon de hiába küldtük el az sms-ben kapott kódót nem jelent még meg.Portálom:dunaujvaros97

Köszi.

9977.
2009.03.02 14:45

witch-magic: Itt tudsz belépni az oldaladra: http//portálod.gportal.hu/belepes

BigBeni: Erre egyelőre sajnos nincs lehetőség, de tervezzük.

9976.
2009.03.01 19:28

witch-magic: superuser majd javítja, csak adj linket, anélkül nem tudja, hol segítsen :)

BigBeni: elméletben valami ilyesmire lesz majd lehetőség az új modulkezelővel, de erre még várnunk kell :)

editplay93: persze, bannermentesíteni kell az oldalad. Ez egy hónapra 50 kredit (kb. 500 Ft), de erről bővebben találsz infót a saját oldaladon: Vezérlő (Root) > Extrák > Kredit műveletek > Bannermentesítés

Lia1980: ha segítségre van szükséged nézz itt szét a Segítség-ben. De az oldalamon is találsz sok segítséget, a kérdezőben pedig szívesen válaszolok :). www.hd.vilaga.hu

9975.
2009.03.01 10:00

Sziasztok pén még tök új vagyok.

Ebben a pillanatban regisztráltam.

Lehet itt valamiféle menüpontot, témákat kialakítani?

Köszi.

9974.
2009.02.28 17:19

Sziasztok ez lényegében nem a portálépítés kategóriába kapcsolható...De nekem az lenne a kérdésem hogy meg lehet azt valahogy oldani h ne legyen az oldalon semmien reklám csík se felül se alul??? Nekem erre a kérdésre fontos lenne ha tudnátok válaszolni! Akár többet is fizetnénk érte ha meglehet oldani ezt a problémát! előre is köszi!

9973.
2009.02.28 15:46

Köszönöm az előző segíteséget!

Most egy olyna kérdésem lenne, hogy lehetséges-e, több egyszerű modul egymás alatti megjelenítése a kezdőlapon? Lehet hogy túl sokat szeretnék... :S :)

Üdv.: Beni

9972.
2009.02.27 15:12

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni nekem?Képzeljétek,középre állítottam véletlenül a bejelentkezés modulját és nem tudok belépni !!Még a hibajvitós oldimon sem!!!!Mit tegyek??

9971.
2009.02.24 17:51

Kedves Endre! :)

1. Az egyszerű modulban valóban van egy tartalmi limit, de ez nem kevés. A tartalmak bemásolása előtt érdemes ezeket Notepad-ba (jegyzettömbbe) beszúrni - így elveszik a formázás valamint kiesnek a felesleges kódok, amik szintén csökkentik a maradék területet -, majd a jegyzettömbből beilleszteni az egyszerű modulba, és ott formázni a szöveget.

2. A Google és egyéb keresők tőlünk független szolgáltatások. A portálok beindexelése általában automatikusan történik, és a friss oldalakat nem jeleníti meg egyből a kereső. Annyit tudok javasolni, hogy várj türelemmel, és egy idő után fent lesz a portálod a keresőben, ezenkívül itt valamennyire fel lehet gyorsítani ezt a folyamatot:
http://www.google.hu/addurl/?continue=/addurl

9970.
2009.02.24 11:58

Tisztelt Superuser Úr!

Kedves Tudós Barátom!

Hatvan és a halál közt kezdtem bele számítástechnikai ismeretek nélkül egy honlap elkészítésének. Ez hála a g-portál modulrendszerének valamelyest sikerült is, bár honlapom //barathalmi.gportal.hu/gindex.php?pg=29614058 még több sebből  vérzik mégis naqgy örömömre szolgál ez a munka.

Most két kérdésem lenne:

1. Miért van az, hogy az egyszerű modulban nem tudok 2-3 oldalnál több szöveget feltölteni? Van itt valamilyen limit?

2. Megpróbáltam a honlapomra, illetve ennek szövegeire rákeresni a google-n, nem volt találat, pedig ezt fontosnak tartanám. Mi a megoldás? Ezért külön fizetni kell talán?

Bizonyára mások is feltették már ezeket a kérdéseket, elkezdtem előlről ésa végéről is a fórumot, több száz hozzászólást elolvasgtam, de kidőltem.

Segítségét előre is köszönöm.

email:baratin@postafiok.hu

üdvözlettel Németh Endre

Elöző oldal
...
110
...
Következő oldal