»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1076
...
Következő oldal

319.
2004.04.10 11:10
Sok honlapon láttam, hogy digitális óra és időjárás jelző van. Csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet felrakni :-(

318.
2004.04.09 18:40
Köszi zsembecske!
Közben rájöttem a megoldásra. A főoldalon akartam még egy képet a régi alá betenni...most végre sikerült :)
(eddig rossz helyen tapogatóztam):))

2004.04.09 09:43

//Na az imént emlegetett KÁVÉMat nemcsak, hogy még nem ittam meg, de az imént érzékeltem, hogy termikus kölcsönhatás keretein belül energiát vesztett, szóval kihult, de szerencsére nem nagyon, úgyhogy lépek is.

BÉQUE.

2004.04.09 09:39

Hell LAAN!

Nekem sercperc alatt sikerült szerkesztőléccel a portálodról lementett képeket mindenféle alakzatba /alá-fölé-mellé/ illesztgetnem, úgyhogy ne legyél pipa, de muszáj megint azzal a triviális b*romsággal zaklatnom téged, hogy:

- Szerkesztőléccel dolgozol, vagy otthon html. szerkesztővel, és utána copy+paste illeszted be a képeket?

2004.04.09 09:31

Látszik, hogy még nem csaptam ma magam szájba kávéval, mert az előző üzenetben van némi hiba. Aki megtalálja mi az, és elküldi a helyes megfejtést e-mailben, vendégem egy sörre. :)

2004.04.09 09:24

Szia Manóka!

Ilyenkor nem árt ha a portálod címét is megadod, mert okos a mi Adminunk, de tisztán logikai úton még neki is nehéz lesz azt neki kisakkozni.:)

313.
2004.04.08 17:57

Sziasztok!

Én tegnap regisztráltam, meg csináltam egy szép portált képekkel, de ma hiába próbálom, elérhetetlen, vagy eltávolították, ezt írja.

mi lehet a baj?

manóka

312.
2004.04.08 15:02

T. Webmester!

Lehet pénzért reklámfelületet értékesítenem a honlapomon? //simscheats.gportal.hu/

A válasz kérem e-mailben küldje el aki tudja!anonymus777@freemail.hu

311.
2004.04.08 09:26
Szia zsembecske. Ne légy morcos! Külön köszönöm a anno-i fáradságodat, hogy végígnézted a portálom. Én sajnos nem igazán jöttem volna rá, ha most nem mondod. A problémám, (amit a legelső hozzászólásomban leírtam) még mindig fennál. Változtatok a kérdésen. Lehet egyáltalán a nyítóoldalra (az én esetemben, az anim.gif alá) több képet is feltenni? Ha valaki tudja a választ .....megkérem mondja el.

2004.04.08 07:00

Szia laan!
Elég nehezen tűröm az ilyen beszólásokat.  Az egész napomat eltossza, mert morcos leszek tőle, meg minden. Mivel vettem a fáradtságot anno és végignéztem a portálod, láttam, hogy a képek feltöltve, Expolerrel is tök jól megy az oldal úgy gondoltam, hogy a probléma már nem áll fent.

Elöző oldal
...
1076
...
Következő oldal