»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1058
...
Következő oldal

499.
2004.06.10 10:35

Sziasztok!

Eddig a gportallal kapcsolatban nem volt szükségem segítségre, de most mégis akadt egy problémám mégpedig a "chat-emmel." Írom ezt azért idézőjelben, mert már nem tudom magaménak érezni. Egy személy, néha kettő ugyanis már-már zaklatás szerűen, álnévvel, trágár hozzászólásokkal csúfítja azt. Tehetetlen vagyok ellenük, hiszen semmilyen formában nem tudom megakadályozni, még korlátozott formában sem, hogy ne tudjanak írni. Mégiscsak az én portálom...Nem akarok lesüllyedni a szintjükre, de néha sikerül.

Szóval, hogy rátérjek a lényegre O:-) szeretném megtudni, hogyan lehetne regisztrációssá tenni a chatet. Ha ez sem segítene, majd szeretnék megkérni egy admint, hogy világosítsa fel az illetőt a kultúrált megnyilvánulásról.

Előre is köszönöm...

498.
2004.06.09 00:29
Pyrin: a Portálok listájába úgy kerülhetsz be, hogy a portálod Beállítások menüjében kiválasztod, hogy melyik felkínált kategóriába tartozik az oldalad. Aztán hogy benne leszel-e az első ötben, vagy csak a Tovább után lehet majd látni a portálod nevét...

497.
2004.06.09 00:23
Ha nem használod tovább a G-Mailodat, 120 nap után automatikusan megszűnik majd.

496.
2004.06.08 19:47

Nem tudná valaki megmondani hogy hogyan törölhetném a G-mailomat? Előre is köszönöm!

495.
2004.06.07 21:13

Szia Pyramyd!

Szavazást tudsz csinálni a www.x3.hu/index címen ha regisztrálsz!

Ott megcsinálod az első dolgokat, megadod a cí,ét, a weboldalat címét URL-ját, akkor kiad egy kódot, amit e-mailba is elküld a végén,(NE ZÁRD BE KÖZBE AZ x3.hu/index-es oldalt!!!) és azt szúrd be az egysszerű modulba, de előtte mindenképp nyomd meg az eszköztárában ezt a gombot <>, utánna okézd le..., aztán az x3.hu-n menj tovább, ott add meg a kérdést, majd a válaszokat okézd le, és ezután már megjelenik a szavazás az oldaladon. Színkódokkal meg áttudod színezni.

Én a színkódokat, a honlapomról szedem le, pl. rámegyek a vendégkönyv, újbejegyzés betűszín, és ott kiírja a szineknek a kódjait.

Remélem nem voltam vmi bonyolúlt....

Pá: *Cheryl*

494.
2004.06.06 18:22
HI! Én is a portállistába akarok regisztrálni. hmm? :)

493.
2004.06.06 16:47

Be kell lépned a portálodra, és ott a modulkezelőben az új modul hozzáadásánál keresd. Ott van, hogy Óra. Ha megvan, akkor még ki kell választanod, hogy jobb, vagy bal oldalon legyen.

A stílusát meg ott tudod kiválasztani, magán az óra modulon.

492.
2004.06.06 16:45

A ROOT menü beállítások részében van.

Ahol a portál nevét kell megadni.

491.
2004.06.06 13:48

Képtár/Új képtár hozzáadása

Miután az új képtár címe már látszik a listában, kattints erre a címre. (Ne a szerkesztésre!) A bejövő oldalon pedig az Új kép feltöltése menüpontra. Aztán az új képhez mindig erre. Szépen fölpakolja a képeket sorra.

490.
2004.06.06 13:19
Hogyan lehet az új Portállistába beregisztrálni??

Elöző oldal
...
1058
...
Következő oldal