»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1052
...
Következő oldal

2004.06.24 07:23

Szia Antha!

Örülök, hogy alakul a portál, ha szeretnéd még alakítani, szívesen segítek.

A videós kérdéssel kapcsolatban pedig dobj egy mailt a webmester@gportal.hu -ra.

558.
2004.06.24 00:57

Szia Serafina!

ITT megtalálod amit keresel.    Csabek

557.
2004.06.23 21:08

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy miként tudok zenét felraknia  honlapra, tehát, ha vki megnyitja a lapom, az hallja az adott dalt? Segítségeteket előre is köszönöm!

556.
2004.06.23 15:58
Sziasztok! Ezer köszönet az előzőért, végre sikerült normális kinézetet szerezni a szövegeimnek. De most még egy kérdésem lenne. Lehet a gportalra videofile-t is feltölteni? És ha igen, hogyan, és hova? Előre is köszi a választ!

2004.06.23 15:38

Szia Zoli ismét! :)

Nem aktív 'külső" tűzfallal Netezel véletlenül? (Kerio, Zone Alarm..stb..)

Ha tűzfal mögött vagy, akkor látszólag eltűnik az a  szöveg szerkesztésnél, ami eredetileg ott volt.

2004.06.23 14:03

Blackboy!

Itt a   bal oldalon található G.Y.I.K. menüpont a te barátod:

"Hogyan tegyünk képet az egyszerű modulba, szöveggel együtt?" <<= Ezt keresd meg.

553.
2004.06.23 11:43

Webmester!

Hogy lehet 2 képet betenni ha az Hírek/Cikkek?

552.
2004.06.23 08:41

Megvan a trükkje...:)

Operát kell használni..:)

Ez azt a hibát is orvosolja, hogy mikor egy megírt szövegmodult, vagy cikket újraszerkesztenék, akkor az addigi tartalom nem tűnik el, hanem ott van a szerkesztőben...:) Eddig az Explorerem mindig üres szerkesztőt adott be ilyenkor is, mikor volt előtte már vmi a szövegdobozban...:(

Nincs vmi ötletetek hogyan lehetne az Exporert meggyógyítani?

Ja, és elnézést kérek a zsinórban harmadik hozzászólásomért...

FZoli.

551.
2004.06.23 08:32

Látod!...:)

Hajtogatom itt, hogy kapcsolgatnom kell a szerkesztőt, mert formázatlanul küldi el a dolgokat, erre nem elfelejtettem kapcsolgatni...:)

FZoli.

550.
2004.06.23 08:29
Bocsi, értem. De..:) Akkor nekem miért kezdi mindenhol a html(szükre) szerkesztővel? Még itt, a fórumon is mielőtt ezt a hozzászólást eküldöm, kénytelen vagyok a <> gombra tabodni egyszer, mert különben egy tördeletlen írást küldd, mint amire itt nem is sokkal ezelőtt már volt példa...:) Gondolom ezt a szerkesztőmodult hibásan töltö le az Explorerem, mert minden dolgom, ami ezt a modult(scriptet, vagy nem tom minek nevezzem) használja(cikk szerkesztés, fórumhozzászólás, egyszerű modul szerkesztés...) az előbb a html szerkivel, tehát szürke háttérrel ugrik be. Illetve szürke háttérrel, mert a Rain sémát használom, és ott ilyenkor szürkés a háttér. Más témával gondolom más színű lenne...:) De fehérnek egyáltalán nem fehér! Nem tudtok vmi tippet, hogyan kéne ezt orvosolni?

Elöző oldal
...
1052
...
Következő oldal