»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1049
...
Következő oldal

589.
2004.06.29 08:41

Zsembecske: Most volt időm visszaolvasni a hozzászólásokat...:)

ZoneAlarmot használok, ezt elis felejtettem...:) Viszont próbálgattam, és nincs változás. Meg nem hiszem, hogy a <html> szerkesztős kezdés is miatta lenne. Erre nincs megoldás? Ha bejön a szövegszerk modul, akkor mindig a >html>-es beíró töltődik be. Nem pedig a standart szövegszeri...:(

FZoli.

2004.06.28 13:32

Szia Állatvédők!

Ha jól értettem a kérdést

- Kép beillesztése:

1. Annak a képnek kimásolod az URL-jét, amit ki szeretnél tenni / jobb klikk a képre =>Tulajdonságok => URL

2. Előhívsz egy egyszerű modult =>rákkattintasz az "insert image"-re a szerkesztőlécen

3. Bemásolod a kép URL-jét  és már kész is . :)

- A színes betűkkel kapcsolatban pedig egyátalán nem értem, mit szeretnél, de ha elolvasod a kérdést amit feltettél, te is látni fogod, hogy egy picit kuszára sikerült. Ha esetleg láttad ezt egy portálon, akkor a portál tulajától kérdezd meg, az a legegyszerűbb.

2004.06.28 11:32
Hellosztok! Kérlek adjátok meg nekem a kódokat amivel szines és nagy illetve kicsi betüket lehetne írni! KÉRLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44 Ja meg hogy a képet hogy tudnám beszúrni!!! Köszike! www.gportal.hu/allatvedok

2004.06.28 07:16

Szia Sztremen!

Nálam megy minden, tehát nálad van a gond.

585.
2004.06.27 22:40

Sziasztok!

Egy olyan gondom lenne hogy létehoztam egy kvizjatek.gportal.hu lapot, de egyszerűen nem jön be a szerkesztési ablak, csak a mail-be lehet belépni.Hogyan lehet megoldani hogy előjöjjön a szerkesztés menü?Az esetleges segítségeket a somogyi1@freemail címre kérném.

Köszönöm szépen Dávid

A segítséget előre is köszönöm

584.
2004.06.27 22:21

Nem tudom másnál előfordult-e ez a probléma, de ha Csabek oldalán bármire klikkelek lefagy az oldal. Semmit nem tudok megnézni, még irni sem tudok Csabeknak. Miért? Nálam, az én gépemben van a hiba?

2004.06.26 19:11

Helló Dot!

Közben úgy látom megy is az oldal.. :) Amúgy azt az infót kaptam, hogy az Expoler nem tud mindent úgy kezelni ahogy kéne, így az is lehet , sőt majdnem biztos a Winfost ismerve, hogy nem a te hibád volt, hanem a böngésző nem tudott megbírkózni a feladattal.

582.
2004.06.26 18:44

szia:))

köszike, a képeket nem én tüntettem el:DD

az már nem volt meg mikor én neki álltam berakni

a gombokat nálam nem csinált ilet nem is gondoltam rá:(((

Dot

2004.06.26 17:47

Helló Dot!

Ejnye! Már máshol is leírtam, de hátha nem láttad: Ha olyat illesztesz be a G-portálba ami nem tartozik hozzá pl. Javascript, vagy ez a flash is, először ki kell próbálni úgy hogy nem a főoldalon jeleníted meg egyből.

A webmester ki fogja javítani a portált, ahogy látja a bejegyzést.

580.
2004.06.26 16:56

szia zsembecske !

bocsika de lenne megen egy kis problémám:(((

megkért egy barátom segítsek neki feltenni flash gombokat addig jó volt most se a modulkezelő se a jiobb oldalon lévő programok nem jönnek be

címe: //gportal.hu/portal/piciavril

mit tegyek? ez nem fordult elő még sőt képei tüntek el róla

Dot

Elöző oldal
...
1049
...
Következő oldal