»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1041
...
Következő oldal

669.
2004.07.17 17:52
Segítsetek, ha tudtok!
mert nekem ez a háttérzene nem megy...
Pedig mid file-t próbáltam beilleszteni...
Mit kell tenni, hogy beinduljon??

A másik kérdésem, hogy néhán portálon látni egészen különleges menüket... Ezeket hogyan lehet megcsinálni?

meg tudom, hogy ez már télleg nagyon gyök. kérdés, de hogyan lehet megcsinálni, hogyha van egy új mosul, akkor pirossal odaírni mellé, hogy új? (mint ami a portálok listájánál van...)

2004.07.17 17:45

Szió Argon!

Azt a hibát elkövettem, hogy Neten nem teszteltem, ezért menni fog egy bónuszba vasárnap estig. Hogy miért?

Mert tetszik a hozzáállásod a portálépítéshez. ÖÖÖ nem jött mail.

667.
2004.07.17 09:53

Köszönöm szépen a bannert Zsémbecske!

Nem értem miért fáradoztál ezért, de mégegszer köszönöm szépen! Nem tudom az e-mailemet megkaptad?

Üdv.:Argon

666.
2004.07.16 20:58
Ennek a levélnek az előzményére is válaszolnátok?
(ha tudtok?)

665.
2004.07.16 16:44

Köszi gyattis és zsembecske!

Remélem a csávó nem fogja feltörni a kódot.

Szerintem meg elég bonyolult a kód úgy hogy reménykedek. Ja és még azt is írta ,hogy ezt az oldalt is feltöri, akkor nem ez az első neki, és ha jól tudom egy Yugioh-s oldalt már feltőrtek a g-portalon.

2004.07.16 16:20

Rosz címet adtam meg www.gportal.hu\mms

SEGITSÉG

Szétverte a zene

2004.07.16 16:19

SEGItség

Egy zene szétverte a portálom valaki le tudná szedni légyszi

www.gportal.hu\langatyafiak

662.
2004.07.16 15:43

Szia gyattis!

Sajna nem tudom ki az.

2004.07.16 14:59

Sziasztok! (feltörés)

Mivel ezt a hibát én is elkövettem anno, és, hogy más ne essen bele:

Nem szabad a portál nevéből kikövetkeztethető jelszót megadni, vagy a portál nevével megegyezőt, az igazi nevedet sem ajánlatos, vagy a születési dátumodat, hátha egy haveroddal fasírtba kerülsz, és bepróbálkozik..

Argon persze jobb félni, mint megijedni, de ha nem könnyen kitalálható a jelszavad, akkor azért elég erős dohányt kell annak szívni aki a G-portált fel akarja törni. :)

Az IP-vel nem sokra megyünk, ha dinamikus, sajna.

660.
2004.07.16 14:39

Szia Argon!

Nem vagyok Superuser, de azért van véleményem a dologról. Ha jelszót cseréltél, akkor szerintem megnyugodhatsz. A lényeg, hogy soha senkinek ne add ki azt. Akkor nem érhet nagy baj.

Azért csak érdeklődésből... Nem tudnád idemásolni az illető nevét, e-mail címét, esetleg IP-címét (ha tudod) hogy ki az a szemét, aki ilyenekkel szórakozik?! Esetleg így utána lehetne nézni a dolognak...

Üdv: az attis

Elöző oldal
...
1041
...
Következő oldal