Ceresz ez nem BUG. Az ip alapján történő szavazás annyit érne, mint erdőtűznek a vizeslufi:
A dinamikus ip-címmel rendelkezők ugyanúgy tudnának szavazni minden ip-cím váltás után, akik meg pl. suliból neteznek nem is tudnának szavazni, mert nekik általában nincs ip címük.
A szavazásban is vagy egy kis bug, mert ha törlöm a cookie-kat, akkor ugyanúgy szavazhatok újra, és hozzá is adja, a saját, és a létrehozott teszt portalomon pl, így 5 perc alatt kb. 200 szavazatot adtam le a saját nézetemre, szóval szerintem hitelesebb lenne egy fokkal ezt ip cím alapján megcsinállni, de nekem aztán mindegy, csak gondoltam tudjatok róla...
Kérem szépen segítsenek! Nagyon fontos lenne. Az oldalamat csináltam és egy új kódot akartam felrakni aminek a: kereszt 5 nevet adtam. Amikor megcsináltam egyszercsak eltűnt az egész jobb oldal meg a közepe. Bírmire kattintok nem jelenik meg semmi. Az egész munkám elveszett. Kérem szépen önt (önöket), hogy segítsenek helyreállítani az oldalamat. Nagyon nagyon örülnék neki. oldalam: www.asche.gportal.hu Üdv: Asche (Eszter)
Ez a gomb nem klikkelhető?: Akkor valszeg még tölt az oldalad, esetleg egy háttérzene miatt, vagy egy "hibás" script miatt, vagy valami hasonló. Tílsd le egyesével a moduljaidat, hogy megtudd, mi miatt nem jön le teljesen a weblapod.