»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1034
...
Következő oldal

739.
2004.07.31 22:21

Szia a-ki.

A lényeg hogy csinálj egy egyszerű modult.

Aztán amelyik képet beszeretnéd rakni azt Microsoft Explorerrel nyiss, aztán meg jobb klikk és másolás.

A honlapodon meg egyszerűen jobb klikk és beillesztés, és írhatsz hozzá még szöveget is ha akarsz. 

De aztán jelölj ki egy képet hogy kék legyen (hogy másolható legyen), aztán menyy rá erre a jelre

és oda azt a cimet ird be amit az Explorerrel megnyitottál képet és rámentél hogy tulajdonság és ezt ide kell be másolni csak tedd majd át URL-röl file csomagolásba.

738.
2004.07.31 22:21

Szia a-ki.

Aztán amelyik képet beszeretnéd rakni azt Microsoft Explorerrel nyiss, aztán meg jobb klikk és másolás.

A honlapodon meg egyszerűen jobb klikk és beillesztés, és írhatsz hozzá még szöveget is ha akarsz. 

De aztán jelölj ki egy képet hogy kék legyen (hogy másolható legyen), aztán menyy rá erre a jelre

és oda azt a cimet ird be amit az Explorerrel megnyitottál képet és rámentél hogy tulajdonság és ezt ide kell be másolni csak tedd majd át URL-röl file csomagolásba.

737.
2004.07.31 09:34
Megprobáltam, és működik köszi, de én úgy szeretném, hogy úgyan úgy mint a képtárban legyenek kis képek, majd ha rákatintasz nagyképek, tehát csak azt akarom kikerülni, hogy ne kelljen képtárba rakni a képet ezt, hogy lehet megcsinálni?

736.
2004.07.30 20:10

Ciao!

Télleg, bocsi!:)

Westi

2004.07.30 17:50

734.
2004.07.30 17:11

Szia a-ki.

733.
2004.07.30 16:59
Jó napot! Az a nagy baj van hogy a honlapomra beakartam rakni egy küódot amitől legördulnek a menük és rosszab lett a helyzet! Pontosabban szörnyü! A honlap nem müöködik! Ha tudna valki segíteni itt van a honlapom címe: www.gportal.hu/roxfortdiak! Nagyon kéne hogy visszatudjam állítani! Az egész jobboldqali tartalom eltünt a honlapomról! még ma kéne hogy segítsetek! könyörgök!

732.
2004.07.30 09:45

Szeretnék az oldalamra csinálni egy képek menüpontot , de úgy, hogy mikor rákatintok azonnal a képek menüpont jön be, és a  képeket nem kell képtárba rendezni. Hogy kell ezt csinálni???

731.
2004.07.30 09:24

Szia Zsémbecske!

Sajnos nem jött e-mail.

Üdv.:Argon

2004.07.29 08:42

Szia Colibry!

Válasz a #728-as hozzászólásra

Az nem lényeg, hogy milyen formátumban vannak a versek..De nem egyszerű dolgot szeretnél.- legalábbis mint új portálépítő..ha ráérzel az ízére könnyű lesz.

Én a menüben szépen létrehoznám a menüpontokat egyenként..Feltöltve tartalommal.."Gipsz Jakab versei", vagy "Gipsz Jakab konkrét verse"  , ez mindegy

Utána nyitnék egyszerű modult, és abban pedig felépíteném a listát, egymás alá, ahogy írtad..

Ha ez megvan a főmenüben létrehozott menüpontok címére kattintva jobb klikkel, "parancsikon másolása".. =>utána  visszalépni ez egyszerű modulban létrehozott listára=> azt a sort kijelölni ami az adott menüponthoz tartozik és , amire klikkelve a következő oldalra vigyen, majd a szerkesztő lécben az "INSERT WEBLINK" ikonjára kattinta egy egyszerű ctrl+v-t nyomva bemásolnám, azt az URLT, amit a "parancsikon másolásával" kaptam.

Ezt végig kell játszani az összes menüponttal és az általad létrehozott lista elemeivel..A végén a modulkezelőben bejelölöd, hogy a menüpontok ne legyenek a menüben, így azok nem lesznek láthatóak, csak az egyszerű modul amit létrehoztál..

Elöző oldal
...
1034
...
Következő oldal