Sziasztok!
Nos, én már nagyon az elején elakadtam... létrehoztam egy oldalt, de amikor rámennék, akkor csak a gportál oldala jelenik meg, nem az a lap, ahol szerkeszteni tudék... így nincs sok esélyem a szerkesztésre, nemdebár? :)
Lécci, segítsen valaki!
Előre is köszi!
azt szeretném megtudni hogy mért csinálja azt a rendszer hogy ha linket adok hozzá a soorendhezbeírok egy "1"-est és "Beállít" gombra kattintok kiírja hogy a sorrendet 1 és 999 közötti számmal lehet megadni???
A hirdetéseknél nem tudok se betüméretet beállitani, se képet beilleszteni, se belinkelni a szöveget. Eddig ezzel nem volt problémám, nem értem most miért nem müködik mint eddig. Nézzétek meg légyszi, hogy most nálam van-e probléma, vagy a gportal-on. Köszi.
Neked is azt tudom tanácsolni, hogy írj egy e-mailt a webmester@gportal.hu -ra a portálod címét is feltüntetve, ill. csatold a levélhez légysz azt a képet /vagy egyet azok közül/ amit fel szeretnél tölteni, de nem megy valami miatt. // azt is megírhatod, hogy próbálkoztál kis méretű képpel és a képfile nevében nem volt ékezet..//
Nem éri meg ezen idegeskedni, de kellemetlen, az tény..Szerintem inkább dobj egy e-mailt a webmester@gportal.hu -ra, ez most egy olyan probléma, amit így a legkönnyebb orvosolni.
Mint azt már írtam az előbbiekben lekicsinyítettem a képet 30 KB-ra meg még kisebbre és nem jó!!! Én még arra is gondoltam hogy csak azokat a képeket lehet felrakni amik eredetik. Ezt úgy értem hogy ha ráállsz az egérrel a kép ikonjára ott kiírja a méretét, típusát, kép készítésének idejét, és hogy milyen géppel lett készítve. Na most, ha te átalakítod a képet és át is nevezed esetleg akkor megváltozik a kép eredete és már nem az eredeti képként fogja kezelni. Lehet hogy ez a gond???? De nem értem ha így van akkor miért?? Mert ez így nagyon sz*r!! Esetleg egyéb segítség lenne?? Megköszönném...