»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1021
...
Következő oldal

869.
2004.08.25 13:18
Mennyi lehet a feltöltött képek összmérete? Úgy értem, mennyivel mehetünk 40MB fölé? Légyszi írjatok!

868.
2004.08.25 13:05
Megmondaná valaki,hogy hogyan lehet képet berakni a hozzászóláshoz, valamint,hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy a portálcím ilyen kékkel legyen kiírva, és ha rákkatolnak akkor behozza az oldalt?? Előre is kössz: www.leander.gportal.hu

867.
2004.08.25 12:03

Én szívesen segítek.

Csak egy kérdés:Feltenni akarsz egy zenét(saját CD-ről)vagy vmi MP3 keresőről leszedegetni a cuccokat?

2004.08.25 00:35

Arra lennék kíváncsi, hogy miért is nem lehet feletenni mp3-t a portalomra? Vagyis ha lehet akkor hogyan is? Köszönöm!!! Andi

865.
2004.08.25 00:35

EZ Egy EGYSZERŰBB lessz számodra

//colourstudio.gportal.hu/

2004.08.24 21:48

Szia RumiTT!

Nagyon köszönöm a segítséget, mostmár kezdem kapizsgálni, hogy mit kell csinálni.

ez a két honlap amit írtál elég bonyolult, nincs valami egyszerűbb?

szia

863.
2004.08.24 21:43

Szia Bűbájos Phoebe!!!

Ha jól értem (ami nem biztos,ha nem irj vissza) akkor egy menüt akarsz csinálni ami egyszerü:

a Root-on kiválasztod a Modulkezelőt.

Aztán állisd be hogy menu aztán ird be mi legyen a cime, és hogy mejik oldal legyen.

És kész.

Feltölteni ugyanigy kell csak egyszerűnek vagy másnak kell beállitani,és középre tenni!

És ha kész be adja a modulkezelöt ahol lemész addig amig nem lesz kiirva hogy közép és ott kilesz irva hogy NINCS MENUBE ezt átállitod hogy menube és kész!!!

Remélem ezt akartad tudni és megértetted!

Honlap alá zenét egyszerü betenni:

csináldmagad.gportal.hu

vagy

segitek.gportal.hu

oldalon hbiztos megtalálod ha nem irj a forumjukba es segitenek.

862.
2004.08.24 21:39

Szia Bűbájos Phoebe!!!

Ha jól értem (ami nem biztos,ha nem irj vissza) akkor egy menüt akarsz csinálni ami egyszerü:

a Root-on kiválasztod a Modulkezelőt.

Aztán állisd be hogy menu aztán ird be mi legyen a cime, és hogy mejik oldal legyen.

És kész.

Feltölteni ugyanigy kell csak egyszerűnek vagy másnak kell beállitani,és középre tenni!

És ha kész be adja a modulkezelöt ahol lemész addig amig nem lesz kiirva hogy közép és ott kilesz irva hogy NINCS MENUBE ezt átállitod hogy menube és kész!!!

Remélem ezt akartad tudni és megértetted!

Honlap alá zenét egyszerü betenni:

csináldmagad.gportal.hu

vagy

segitek.gportal.hu

oldalon hbiztos megtalálod ha nem irj a forumjukba es segitenek.

861.
2004.08.24 19:57
Hello!! Azt szeretném megkérdezni hogy a honlap alá lehet-e zenét betenni????

2004.08.24 19:25
Sziasztok!Kérlek segítsetek!most csináltam a honlapomat.a menüt fel tudom tölteni, csak az a gond, hogy más főcímet( vagy menüt nem tudom)nem tudok létrehozni, ahova lehet különféle "alcímeket".Megpróbálom elmagyarázni.Szeretnék egy menüpontot pl. jobb oldalra, pl.Az én menüm címmel.És szeretném feltölteni azzal, hogy pl. Híreim.De nem tudom, mert csak a sima menübe tudok írni.Remélem érti valaki, és segít!Köszönöm

Elöző oldal
...
1021
...
Következő oldal