»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1018
...
Következő oldal

2004.08.27 19:22

Sziasztok! Az a kérdésem hogy láttam egy portálon //bubajosboszik.gportal.hu hogy egy Hírek/Cikkek menüpontban  a bevezetőbe (azért gondolom hogy a bevezetőbe mert nincs Tovább link) úgy rakott linket a szerkesztő, hogy az ITT- re kattintok és oda ugrik. Ezt én is meg tudom csinálni de csak a törzs-be. Mihamarabb válaszoljatok mert ez nekem nagyon fontos !!

Előre is köszi, Goodgame

898.
2004.08.27 19:01

Arikon: Köszi a választ!

897.
2004.08.27 18:32

Wolfing NEM.:)

Nem KELL msik admint választani,bár van rá lehetőséget.

Azonban csak egy admint választhatsz ingyen.

A öbbi pénzbe kerül.

896.
2004.08.27 18:31
Arikon! A videókat hogy oldod meg? Én a lent említett fájlokat úgy raktam fel, hogy feltettem egy tárhelyszolgáltatóra és belinkeltem. Kissé macerás, de nincs jobb ötletem. Vmit ki kéne találni.

895.
2004.08.27 17:12

Sziasztok!

Nekem lenne egy kérdésem: Láttam a GYIK-ban a leírást, hogy kell több admint kiválasztani: küldeni kell egy leveéet a webmesternek, amiben a root loginja és a jelszava szerepel, és a kiválasztottak neve. Legalábbis én így értelmeztem. A kérdés: Jól értelmeztem?:D

A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv: Den

894.
2004.08.27 15:14

Pontosítok.A hozzászólásoknál is be lehet állítani ugyanígy.

pl.

így
itt a szöveg után egy
meg mégegy
és
mégegy

893.
2004.08.27 15:12

Bebe.

A hozzászólásoknál nem lehet ezt beállítani de ha valamelyik modulban akarod,akkor nincs más dolgod mint megnyomni a < > gombot a modul kezelőpaneljén ésaz ott látható szöveg végére(ahová az Entert akarod)írd be ezt:<BR>

892.
2004.08.27 15:09

Religion.

Ezt a kódot rakd be egy egyszerű dokumentum HTML kód részébe(Ezt úgy éred el h a modul kezelőpanelján megnyomod a <> gombot.)

<a href="">%</a>

Pontosan úgy illeszd be ahogy itt van.

A % jel helyett írd be a szám címét.

Azonkívül még a két "" jel közé írd be a szám elérési útvonalát(pl.Dokumentumok/Zene/kiscsaj.mp3.Ezt úgyis megtalálhatod,ha rákattintasz a számra és a Media Libraryban rákattintasz bal egér gombbal,utána Properties és lemásolod az elérési útvonalat)

2004.08.27 14:26

Sziasztok! Az a kérdésem hogy láttam egy portálon //bubajosboszik.gportal.hu hogy egy Hírek/Cikkek menüpontban  a bevezetőbe (azért gondolom hogy a bevezetőbe mert nincs Tovább link) úgy rakott linket a szerkesztő, hogy az ITT- re kattintok és oda ugrik. Ezt én is meg tudom csinálni de csak a törzs-be. Mihamarabb válaszoljatok mert ez nekem nagyon fontos !!

Előre is köszi, Goodgame

890.
2004.08.27 14:02

Sziasztok! Nekem egy gondom van:hogyha megnyomom az entert akkor túl nagy szóközt hagy ki.Hogy lehet ezen állítani?

Elöző oldal
...
1018
...
Következő oldal