Na sikerült megcsinálnom ezt a html szarságot úgy ahogy írtad, de ha rákkattintok nem szól a zene, full hangerőn se (kockáztattam az 5.1-emet :))!!!!! Ilyenkor mit tegyek?? Valahogy segíts plííííííz!!!!! Ha gondolod gyere fel az oldalamra és ott írj a vendégkönyvbe vagy a chatbe.
Semmi hang, igen be volt kapcsolva, de nem full hangerő, mert nem akarom kinyírni az 5.1-et. De az tök lényegtelen, mert ha van hang akkor normál volume-n is kell prüntyögnie a trubadurládáknak. :)
A honlapom már lassan teljes lenne ha lenne rajta zene. De én nem tudom hogyan lehet zenét rárakni a honlapra. 12 éves vagyok és lécci ugy magyarázzátok el hogy megtudjak érteni:)
Ha valaki tud rá megoldást kérlek válaszoljatok! Ha van két képtáras modulom, és az egyikben ben lévő képtárat át akarom másolni a másikba, arra van valami megoldás? (kategorizálni szeretném a képeket) Vagy csak a darabonkénti feltöltésre van lehetőség?
Ha megkérlek dobsz egy mailt a címemre, mert még így sem megy. :( Az a gond hogy nem értem ezt az egészet. Ha lehet úgy magyarázd el mint egy bénának, aki még számítógépet sem látott. :D
Előre is köszi. Az oldalamon keresztül tudsz mail írni. A véleményedet is elmondhatnád az oldalamról. www.religion.gportal.hu