»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1016
...
Következő oldal

919.
2004.08.30 19:03

shinoda ha rájösz vagy megtod hogy kell zenét felrakni légyszi irj nekem

918.
2004.08.30 15:20
Köszke a segítséget;)

917.
2004.08.30 14:50

Igen,Greti.

De lesz extra,fizetős szolgáltatás is.

916.
2004.08.30 14:41

Annyi lenne a kérdésem, hogy a portál készítés és oda bárminek a feltöltése ingyenes? A választ legyszi minél hamarabb írjátok ide. Előlre is köszi:)

915.
2004.08.30 13:28

Sziasztok!

Köszi a segítséget! Minden jót!

Puszi: @nikó

914.
2004.08.30 11:21

Sziasztok!

ha valaki tudja hogy kell zenét vagy videot feltölteni a gportalra irjon nekem a klks@freemail.hura

köszönet

913.
2004.08.29 16:49

Sziasztok!

Ma regisztráltam. Abszolut amatörként már el is kezdtem a web szerkesztést, de a menüknél elakadtam. Az lenne a kérdésem, lehet-e a menüpontok vastagságát vagy szélességét változtatni, mert egy kétszavas menüpont már rosszul jelenik meg.

üdv: Job

912.
2004.08.28 23:43

Sziasztok!!

Nem tudná nekem vki megadni a romeo and juliette lehecc király (nemtom az eredeti cimet) URL-jét? vagy vmi utbaigazitást kérhetnék? Remélem éppen TE vagy az a vki, és segit nekem. : ) Nagyon megköszönném!

Westi

911.
2004.08.28 23:00

Anikó ha a modul HTML részébe(< > jel)beírod ezt: <BR> ,akkor csak egy sort ugrik.

A második és a harmadik kérdésedre a válasz://gportal.hu/csinaldmagad

Ha visszaolvastál volna most tudnád h most keressük a megoldást a zenével kapcsolatos kérdésre(nekem nem túl fontos,mert nem nagyon érdekel már a gportal,inkább csak HTMl kódokból építek egy honlapot,egész jól haladok.)

Login nevedet ha jól tudom nem lehet megváltoztatni,kérdezd a webmestert!

Fordulj őhozzá az utolsó kérdéseddel is! 

910.
2004.08.28 21:07

Sziasztok!

Szeretnék feltenni 4 fontos kérdést, lécci segítsen, aki tud! Köszi!

Először: Amikor írok itt valamilyen szöveget, és Enter-t nyomok, mindig egyszerre 2 sort ugrik. Ezt nem lehetne megváltoztatni, hogy csak egy sorral menjen lejjebb?

Másodszor: Hogy tudom megcsinálni a honlapomon, hogy ha valaki rákattint a "Legyen ez a kezdőlapom!" szövegre, be lesz állítva neki a honlapom kezdőlapnak?

Harmadszor: Hogyan lehet olyan szöveget csinálni, ami mozog, mint egy üzenőcsík, és én írhatom meg a szöveget?

Negyedszer: Hogy tudok feltölteni több zenét is a honlapomra?

Remélem minél hamarabb válaszoltok. A 2. és a 3. kérdést, azt tudom, hogy meg lehet oldani, mert egy másik portálon is láttam, amit a G-Portálon csináltak. Csak nem tudom, hogy kell!

Ja én is meg szeretném változtatni a login nevemet! Lécci segítsetek! Köszi!

Még valami lenne! A személyi adatlapomon egyszerűen nem tudom beállítani a nememet. Aki rákattint a csajszira,  az láthatja, hogy a nem-nél az van kiírva: Nincs megadva. Már 50-szer beállítottam, akkor sem állítja be! Nem értem! Segítsetek!

Mindent köszönök!

Puszi: @nikó

Elöző oldal
...
1016
...
Következő oldal