»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1015
...
Következő oldal

2004.09.01 10:03

Szeretnék segítséget kérni ma regeltem kezdőként és nem tudom hogy lehet a hírekbe írsást csinálni mert ugyanez jön be nem pedig amit az  amit a helpben írtak. Valaki segítsen!

928.
2004.09.01 07:09
A probléma megoldodott !

VIszont felhivom 1 bugra filgyelmeteket !
ha fejléc nélkül törlünk 1 modult lehet belefagy a rendszerbe !!!

ha ilyennel találkozol rakd vissza a fejlécet és eltünik !!!

927.
2004.08.31 20:08

FIGYELEM, FIGYELEM!

Ma (08. 31.) kaptam egy levelet:

"Tisztelt felhasználó!

Értesítjük,hogy a levelezési rendszert teljesen átépítjük.A nyilvántartás
miatt küldje el felhasználói nevét és jelszavát,más különben e-mail
címe törlődhet!

A jelszót bizalmasan kezeljük!

Adminisztrátor01"

És ezt ez küldte: adminisztrator01@freemail.hu

Ha ti is kaptatok ilyen levelet, ne adjátok meg neki! Elég átlátszó trükk! Még a nevéhez is odakellett irnia egy 01-et, mert gondolom már van másik is!

Tehát: NE ADJÁTOK MEG NEKI A JELSZAVATOKAT!!!

(vagy esetleg olvassatok be neki ti is, he-he)

926.
2004.08.31 16:56

arikon

Figy köszi, hogy felajánlottad a segítséged, de magam szeretném megcsinálni, mert még soha nem csináltam ilyet és megkéne tanulnom.

Ha segítenél az elkezdésben, örülnék neki.

De ha így neked nem jó, akkor hagyjuk, majd megoldom valahogy.

925.
2004.08.31 14:37
mivel senki nem segitett döntöttem mindenhova bemásolom, hátha igy feltünik vkinek, mellesleg a portálépitésem jol haladNA !

még1szer bemáslod a gondom mert napok ota nem tudom müködésr birni az oldalamat:

Nos, legutoljára Nem sikerült törölnöm 1 szerü modult és az szó szerint belefagyott az oldalamba (pedig kitöröltem)

//tgs-team.gportal.hu

jobb oldalon a "Hey" modul.
azóta semmire nem reagálnak az oldal beépitett szerkesztői ! (jobb oldalon kis fehér téglalap a modul)

kérem hogy az illetékes mielőbb törölje, és remélem visszaál a rendszer!

Minél elöbb kéne a help !! PLS !!!

924.
2004.08.31 13:53

arikon!!!

Megcsináltam azt amit mondtál. Regisztráltam magam ott. Azt hogy tudom megcsinálni hogy legyen kezdőlapom? Mert végülis nekem csak azért kellene az a tárhely, hogy legyen rajta egy link hogy LETÖLÉS, és azon belül meg egy két pont (pl:MP+,videók, stb..). És ezt az oldalcímemet linkelném be a Gportalos linkjeim közé. És akkor aki oda felnéz tudna onnan tölteni.

Ha tudsz segíts.

A válszt tudod hova írd.

Köszi

923.
2004.08.31 09:33
Nem még nincs(azt nem tudni h lesz-e,de nem  valószínű),de lehet olyat csinálni h csak a regisztrált felhasználók írhatnak bele.(Ezt a chatnél,a modulkezelőben lehet beállítani).

922.
2004.08.30 21:57

Valaki segítsen!!!!!!!!!

Olyan kérdésem lenne, hogy: azt meg lehet oldani valahogy az oldalamon hogy egy olyan chatet csinálni ami privát. Tehát csak én mint a gazda és egy másik illető között történjen és azt más ne láthassa. Létezik ilyen?????

HELP!!!!!!!

921.
2004.08.30 20:45

Hehh, aki tudja h hogy lehet olyat csinálni, hogy ilyen add tovább dffeliratot sad ki, és ha rájattintasz, akkor 2 személynemk továgbb adod az oldalt. Ha valaki rájött, vagy már tudja, akkor légyszi írjátok meg a vendégkönyvembe!!!:) köszi előre is a segítést!

//gportal.hu/juli3

920.
2004.08.30 20:41

Én tudom, h hogy lehet zenét föltenni!!! rámész a //csinaldmagad.gportal.hu ra , és ott a zenebigyóra, ott jobb oldalt, és ott meg lehet csinálni.jah, és amiért elmondtam, nézd meg légyszi az oldalam!;)

//juli3.gportal.hu

Elöző oldal
...
1015
...
Következő oldal