»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1011
...
Következő oldal

969.
2004.09.13 20:29

Ha jól tudom a bénább op rendszereknél nem jelenítik meg.A lényeg,h ha az otthoni géped nem olyan jó,nem jeleníti meg a modulkezelőt.

Mellesleg kérdezz és válaszolunk!:)

(Már aki)

A zenével meg küszködünk,ezért ha fel akarsz tölteni zenét az nem fog menni.Viszont ha az interneten(egy mp3 keresőn)találsz egy számot,akkor azt simán belinkelheted.

http://csinaldmagad .gportal.hu <----itt van egy zeneszerkesztő(nemtom h hogy mondják ezt),de ha akarod megcsinálom  én neked(nefélj nem hakkerkedem,nem érdekel már a gportal,csak a Fórum miatt jövök vissza).

Ha van kérdésed,fordulj csak hozzám!

968.
2004.09.13 13:21
Hogy lehet bannert rakni az oldalamra???

967.
2004.09.12 22:42

Helló!

Arra lennék kiváncsi hogy a bajainkra mikor és hol kapunk választ? Nem mintha türelmetlen lennék, csak érdekelne. Mert hogy itt nem olvasok választ a problémákra, kérdésekre, e-mailt nem kaptam. Én még új vagyok itt viszonylag igy nem tudom mi a rendszer ilyen téren. Viszont nagyon érdekelne hogy miért nem tudom itthon kezelni a modulkezelőmet! És most már engem is érdekel hogyan lehet zenét is feltenni az oldalra... :-))

Köszönettel!

seiya

966.
2004.09.11 16:42

Helló!

Lenne egyből 2 kérdésem:

1.Hogy tudok nem kép anyagot feltölteni az oldalamra?

2.Hogyna lehetne képpel ilustrált anyagot feltenni az oldalra

Előre is kösz a segítséget!

965.
2004.09.11 14:33

Sziasztok!

Nekem a köv problémám lenne:

szeretnék elküldeni egy körlevelet/hirlevelet, de nem engedi. Úgyhogy 3 részletben küldtem el, mert nem engedett olyan sokat. Ez tudatosan van igy csinálva, vagy csak nekem ilyen?

Westi

964.
2004.09.11 14:13
Lécci segitsetek! Hogy kell szavazást csinálni az oldalra?? Ha vki tudja irja le!

963.
2004.09.10 18:46

Jó napot!

Engem egy tervbe vett szolgáltatás érdekelne (webbolt).

Lehet-e tudni, hogy körülbelül mikortól lesz? És milyen áron (kb)?

LANNATEKA

962.
2004.09.10 14:36

Hello!

Lehet, hogy már kérdezték, de azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudok zenét berakni az oldalra???

Köszi!

Andris.

2004.09.10 08:12

Szia Sta!

Nemhiszem, hogy lényeges kérdés ez, hiszen Gipsz Jakab is küldhet ilyen levelet, aki nem G-portál felhasználó, viszont ahelyett, hogy értelmes dolgokkal töltené az idejét, ilyenekkel szórakozik.

960.
2004.09.09 19:42

A következő rész nem rólam szól!

Ha valaki megpróbálja egy gportalos e-mail címmel kiszedni valaki nevét és jelszavát és lebukik akkor mi lesz? Mert állítólag törlik az összes nickjét! De egy e-mail címből hogyan tudják meg a nickjeit?

UI: Nem rólam szólt!

Elöző oldal
...
1011
...
Következő oldal