»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
102
...
Következő oldal

1014.
2006.03.24 13:54

Tettem fel zenét és nem működik, pedig kicsinyke mp3

Nektek megy?

2006.03.19 12:47
Eszti a hibás modult töröltem.

1012.
2006.03.19 11:10
Köszi a segítséget,de sajna a modulkezelő nem jelenik meg!semmi se középen se jobb oldalt!most már mind1 mert csináltam egy új oldalt

1011.
2006.03.18 18:50
Valószinű hibás a kód amit betettél, vagy pedig nem kompatibilis g-portalon, ill. sok kód elromlik ha le okézás után újra bemész abba a modulba szerkeszteni. Megoldás, töröld a modulkezelőbe a szóban forgó modult és újra jó lessz. Ha ez nem lehetséges a rossz kód miatt, akkor lépj fel firefoxal, http://firefox.hu/ , tiltsd le a script engedélyt és utána töröljed a hibás modult.

1010.
2006.03.18 18:43

Segítsetek lécci!kpatam vagyis kértem egy kódot és amikor beállítottam,akkor a udulkezelőbe akartam menni és nem jelenik meg a középen lévő meg a jobb oldaon lévő menük!Lécci!Segítsetek!!!

Nagyon kellene egy kis segítség!Több Msn partneremnek is van odlala,de ők se tudják mi a gond!könyi segítsetek!

1009.
2006.03.18 11:23
Török ezt itt találtam!

1008.
2006.03.18 11:16

Szevasztok, szép napot mindenkinek!
Ezt már mások is sokan kifogásolták, én is, de mindig törlésre került: Belépek szerkeszteni, sehova máshova nem lépek át, leokézom, amit beírtam, és a portál kiléptet, amit beírtam, az meg elvész. Ha újra belépek, a regisztrált felhasználó már 2  a számlálón, de csak egyedül én vagyok bejelentkezve:) Most már soronként mentem, ha kidob, újra be tudjam másolni:D Ez szerintem általános hiba, és nem kitörölni kéne az erről szóló jegyzeteket, hanem +oldani valahogy:) Tudom, van rengeteg más honlapszerkesztő, ha ez nem tetszik:( de hát nekem ez tetszik...:)
Derűs, szép tavaszi napot mindenkinek! Üdvözlettel: a Török

1007.
2006.03.17 11:06

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
A
www.fr.gportal.hu oldalt szerkesztettem,mikor beillesztettem egy kódot,és az egész tönkrement :'(
Webmester! Meg tudnád csinálni hogy újra lehessen használni az oldalt? Nagyon tönkre tettem,szomorú is vagyok miatta...:'((
Az sem baj,ha a modulok eltűnnek,majd pótolom a társszerzőmmel,csak valaki segítsem!:'(( :'(( :'(( :'((

Ez egyébként még aránylag régen történt,csak most tudtam meg hogy mit kell csináljak.

Lécci segítsetek!

Itt a mostani honlapom címe,itt elérhettek a Szólj Nekem! modulban! www.wiccasuli.gportal.hu

Köszike! Viszlát!

1006.
2006.03.15 18:34
CERESZ! Nagyon köszönöm a gyors és hathatós segítséget. Letöltöttem és valóban a firefox-szal betudtam lépni és a flash-t telepittette velem. Most megint minden rendben nagyon köszönöm mégegyszer. //gportal.hu/vajko-lap szerkesztője egy nagymama : Irén

1005.
2006.03.15 15:44

Draracsi!
Lépjél fel firefoxal,
http://firefox.hu/
akkor be tudsz jelentkezni,
és tiltsd le egyenként a gyanus modulukat, amik a hibát okozhatták, ámbár attól tartok ezt nem a flash button okozta, hanem valamiféle hibás scripted amit össze szehettél valahonnan...
Ha egyenként letiltod a gyani modulokat helyre áll...

Elöző oldal
...
102
...
Következő oldal